Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Eylül’den Savcı Esra sürprizi

04.03.2014
A+
A-
Eylül’den Savcı Esra sürprizi

Behzat Ç.’nin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde diziye bu sezon katılan Narkotik polisi Eylül’ün sırrı ortaya çıkacak.

Yeni bölümün tanıtım fragmanında Eylül karakteri karanlık bir odaya giriyor ve duvardaki 8 resime bakıyor. Eylül’ün baktığı resimlerin ortasında hapishaneden çıkarken suikast sonucu öldürülen Behzat Ç.’nin eşi Sevcı Esra’nın fotoğrafı bulunuyor. Eylül’ün Savcı Esra ile olan ilişkisi dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde cevap bulacak.

77. BÖLÜM KONUSU

Hakkı Tunç adlı yaşlı bir adam, evinde öldürülmüş olarak bulunur. Behzat Ç. ve Cinayet Büro elemanları yaptıkları ilk araştırmada Hakkı’nın evine girip çıkanların yalnızca oğlu ve ara sıra birlikte zaman geçirmeleri için küçük torununu ziyarete getiren, bakıcı kız olduğunu öğrenirler. Peki, bu kadar korunaklı bir alanda yaşamını sürdüren Hakkı’yı kim, niçin öldürmüştür?
Diğer yandan, Eylül, Behzat Ç.’nin dövdüğü adamların şikayetçi olduklarını öğrenir. Behzat Ç.’nin düştüğü bu durumdan kendini sorumlu hisseden Eylül, durumu düzeltmek için bir şeyler yapmaya karar verir.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.