Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Beyaz Show'a konuk olan bir dizi daha bitti

04.03.2014
A+
A-
Beyaz Show'a konuk olan bir dizi daha bitti

Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'a konuk olan bir dizi daha ekrana veda etti. Beyaz Show'a geçtiğimiz haftalarda oyuncularının konuk olduğu Alev Alev dizisi de yayından kaldırıldı.

Beyazıt Öztürk de daha önce kendisine konuk olan dizilerin bittiğine değinerek, “Biz adamı bitiririz” demiş ve hazırladığı videoyla da bu durumu ti'ye almıştı.

Alev Alev'den önce Beyaz Show'a katılan 10 dizi yayından kaldırılmıştı. Yaklaşık 1 ay önce de Alev Alev'in başrol oyuncuları programa konuk olmuştu.

BEYAZ SHOW'DAN SONRA YAYINDAN KALKAN DİZİLER
VİDEO İÇİN TIKLAYIN


YAYINDAN KALKAN DİZİLER
 Daha önce Beyaz’ın programına konuk olan Nuri, Kötü Yol, Ağır Roman, İzmir Çetesi, Karakol, Başrolde Aşk, Mor Menekşeler, Keşanlı Ali Destanı, Suskunlar ve Uçurum dizilerinin başrol oyuncuları oynadıkları dizilerden övgüyle bahsettiler. Ancak bu dizilerin tamamı için kaçınılmaz son ’yayından kaldırılmak’ oldu.



ETİKETLER: , , , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.