Dolar 32,3697
Euro 35,0071
Altın 2.325,73
BİST 9.097,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Muhteşem Yüzyıl'da Sultan Süleyman'a suikast

04.03.2014
A+
A-
Muhteşem Yüzyıl'da Sultan Süleyman'a suikast

Muhteşem Yüzyıl'da bu hafta yer yerinden oynuyor!

Hatice, Hürrem’in canını almaya kararlıyken, Süleyman hadiseden onu mesul tutuyor. Hatice hakkında verilen karar, herkesi üzüntüye boğuyor. Sefer hazırlığındaki Süleyman’a suikast düzenleniyor.

MUHTEŞEM YÜZYIL 85. BÖLÜM 2. FRAGMANI-VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Malkoçoğlu buna engel olunca, yeni bir vazife alıyor. Şehzade Mustafa sefere katılmayacağını öğreniyor. Buna çok üzülen Mustafa hayati bir kararın eşiğine geliyor. Süleyman sefere çıkıyor. Süleyman'ın yokluğunda, Hürrem' e gelen haber, saraydaki tüm dengeleri alt üst ediyor.

 

Hatice’nin hareme yolladığı Diana, Hürrem'i öldürmeyi başaramaz. Ancak beklenmeyen bir hamleyle, Hürrem'in takdirini kazanır. Hürrem vakit kaybetmeden her şeyi Süleyman'a anlatır. Süleyman hadisenin arkasında Hatice’nin olduğunu öğrenir ve hakkında bir karar verir.  Papa’nın emriyle İstanbul'a gelen bir şövalye, Süleyman'a suikast düzenler. Malkoçoğlu, Süleyman'ı son anda kurtarır. Süleyman, ona yeni bir vazife verir. Bu bazılarının hoşuna gitmezken, Mihrimah’ı ise memnun eder.  


SULTAN SÜLEYMAN ŞEHZADE MUSTAFA'YI GÖZDEN ÇIKARTIYOR
Manisa’da ise Şehzade Mustafa sefere katılmayacağının haberini alır. Hayal kırıklığı yaşayan Mustafa’ya göre bu kararın arkasında Hürrem vardır. Hatice Sultan  Mustafa'yı harekete geçmesi için sıkıştırır.   Süleyman şehzadeleri Mehmet ve Selim’le İtalya Seferi'ne çıkınca Hürrem haremde yalnız kalır. Sıkı emniyet tedbirleri alır. Ama darbe hiç beklemediği bir yerden gelir. Saraya gelen haberlerle dehşete düşer.

Hürrem saldırıdan nasıl kurtuldu? Hatice hakkında verilen karar ne? Hürrem'i dehşete düşüren haber ne?  Sefere götürülmeyen Mustafa ne yapacak?

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.