Dolar 32,3669
Euro 34,9566
Altın 2.325,55
BİST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Muhteşem Yüzyıl 87. bölümde neler olacak?

04.03.2014
A+
A-
Muhteşem Yüzyıl 87. bölümde neler olacak?

Muhteşem Yüzyıl'ın Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 87. bölümünde Sultan Süleyman ile Şehzade Mustafa'nın arasına Hürrem giriyor.

MUHTEŞEM YÜZYIL 87. BÖLÜM 2. FRAGMANI
VİDEO İÇİN TIKLAYIN
Şah Sultan'ın İbrahim'e yazdığı mektupla deliye dönen Hatice, Şah Sultan'ı sarayından kovuyor. Şah Sultan, Hürrem'in oyunu olduğunu söylese de sırrı ifşa oluyor. İtalya seferindeki Süleyman, İbrahim'in yokluğunu her zamankinden çok hissediyor. Manisa'da ise Mustafa gizemli bir kadınla tanışıyor. Süleyman Hürrem’in başına gelenleri öğrenince, Şah Sultan hesap vermek için Süleyman'ın karşısına çıkıyor. Düşmanlarının oyununu bozduğunu düşünen Hürrem, hiç beklemediği bir tuzağın içine çekiliyor.

MUHTEŞEM YÜZYIL 87. BÖLÜM 1. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN
Yıllar önce İbrahim'e yazılan bir mektup, iki kardeşi birbirine düşürür. Şah Sultan, mektubu kendisinin yazmadığına ikna etmeye çalışır. Hatice ise ihanete uğradığını düşünmektedir. Tepkisi ağır olur. Şah Sultan, Hürrem’in bu oyununu bozmak için yeni bir plan kurar.

Seferde karşılaşılan zorluklar Süleyman’ı iyice yalnızlaştırır. İbrahim'in yokluğunu her zamankinden çok hisseder. Şehzade Mehmet ise Bali Bey’le çıktıkları keşifte saldırıya uğrar. Mehmet, cesareti ve kuvvetiyle Süleyman’ın takdirini kazanmayı başarır.

Manisa'da ise Mustafa seferden gelen haberlerle üzülür. Bir yandan da yabancı tüccarların giderek artan şikayetlerini dinler. Mustafa bu olaylar sırasında Cenevizli bir kadınla tanışır. Güzelliği ve hırçınlığıyla nam salmış bu kadın, Mustafa'nın da dikkatini çeker.

Süleyman nihayet seferden döner. Hürrem vakit kaybetmeden yokluğunda olan biteni  kendince anlatır. Hesap vermek için Süleyman'ın karşısına çıkan Şah Sultan, duydukları karşısında şaşkına döner.

Hürrem’den intikam almakta kararlı olan Hatice ise gözünü karartır. Manisa’dan gelen gizemli bir kadınla birlikte Hürrem’e korkunç bir tuzak kurar. Şah Sultan’ın sırrını öğrenen Hatice ne yapacak? Şah Sultan, Hürrem’in oyununu bozabilecek mi? Hürrem'e kurulan tuzak ne?


BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.