Dolar 32,5004
Euro 34,7998
Altın 2.486,79
BİST 9.543,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Survivor Emel Miss Turkey güzeli çıktı

04.03.2014
A+
A-
Survivor Emel Miss Turkey güzeli çıktı

“Survivor”dan bu yıl ilk elenen isim, Gönüllüler’den Emel Erdamar oldu.

Kendi takımındaki Duygu ile SMS’e kalan Emel, oylama sonucu adaya veda etti. 17 Ocak 1988 doğumlu olan manken, üç yıl önce düzenlenen Miss Turkey’de de şansını denemiş, finale kalmış ancak dereceye giremeyerek elenmişti.

EMEL ERDAMAR KİMDİR?

25 yaşında ve 1.70 boyunda olan emel gürel gönüllülerin en sempatik bayanlarından birisi.

Emel Erdemanar, 17 Ocak 1988 yılında doğmuştur ve şuanda 25 yaşındadır. Gönüllüler adasında yarışacak güzel yarışmacı Suudi Arabistan'da dünyaya gelmiş. Şuanda üniversitede öğrenim hayatını sürdürmekte olan Emel Erdemanar, 3 yıldır profesyonel mankenlik mesleği ile uğraşmaktadır.

Modellik serüvenine 2010 yılında Türkiye'nin en güzel bayanının seçildiği “Miss Turkey” yarışması ile başladı. Bu dönemde birçok fotoğrafçı ve modacı ile tanışarak buralara kadar gelmiştir. Başarılı mankenin öne çıkmasını sağlayan olay ise 2012 yılında katıldığı Idol of Models yarışması oldu. Gençliğin şehri olan Eskişehir'de düzenlenen yarışmaya birkaç saat içinde karar verip katılarak birinci olmuştur. Yapılan röportajda ilk 3 içerisine girmeyi tahmin ettiğini fakat birinci olmayı beklemediğini dile getirdi.
 
17 Ocak 1988’de Suudi Arabistan’ın Damman şehrinde dünyaya gelen Emel Erdemanar 13 yaşında Türkiye’ye dönüş yapmıştır.
 
Orta okul ve lise hayatında basketbol ile uğraşan Emel geçirdiği sakatlık dolayısıyla basketbolu bırakıp yüzme sporuna devam etmiştir. Modern Pentatlonda Türkiye üçüncülüğü olan Emel 2010 senesinde Miss Turkey’de finalist olmuştur ve böylece modellik kariyerine başlamıştır.
 
Bugüne kadar bir çok klip ve reklam çekiminde yer alan Emel, Nihat Odabaşı, Rafet El Roman ve Ajda Pekkan gibi bir çok ünlü ve başarılı isimle de çalışma imkanı yakalamıştır.
 
Bu çalışmaları dışında Emel ayrıca Gucci, Armani ve Arzu Kaprol gibi önemli markaların da modelliğini yapmıştır. 2012 senesinde New York’a giderek yurt dışında da çalışma imkanı bulan Emel’in en keyif aldığı hobisi alışveriş yapmaktır.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.