Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Ferris Bueller ile Bir Gün CNBC-E

04.03.2014
A+
A-
Ferris Bueller ile Bir Gün CNBC-E

23.00 CNBC-E
13 MAYIS PAZARTESİ

Filmin Özeti
Hayat kadar uçsuz bucaksız. Tesadüflerle kararlarını belirleyen. Kendini ve hayatı fazla ciddiye alanlar için kesinlikle iyi bir model. Boş bir günün değerini bilen bir adam. Son sınıfın son günlerine yaklaştığı bir bahar günü Ferris (Matthew Broderick) kız arkadaşını (Mia Sara) ve en yakın arkadaşını da (Alan Ruck) yanına alarak okuldan kaçar ve Chicago'ya yola koyulurlar. Özgür bir gün, şehri turlamak biraz cesaret ve kırmızı bir Ferrari ile 17 yaşında olmak gerçek bir eğlence olabilir!

Tür :Komedi, Dram
Yapım Yılı :1986
Ülke : ABD
Gösterim Tarihi :11 Haziran 1986
Yönetmen :Frank John Hughes , John Hughes
Senarist :Frank John Hughes , John Hughes
Oyuncular :Charlie Sheen , Kristy Swanson , Matthew Broderick , Richard Edson , Jeffrey Jones , Jennifer Grey , Mia Sara , Alan Ruck , Scott Coffey , Ben Stein devamı..
Yapımcı :Tom Jacobson , Michael Chinich , Jane Vickerilla , John Hughes
Görüntü Yönetmeni :Tak Fujimoto
Müzik :Ira Newborn  , Arthur Baker , John Robie
Süre :103 dk.

ETİKETLER: , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.