Dolar 32,3113
Euro 35,1571
Altın 2.281,55
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Okan Bayülgen'den Gezi Parkı çağrısı:'Şimdi dur düşün'

04.03.2014
A+
A-
Okan Bayülgen'den Gezi Parkı çağrısı:'Şimdi dur düşün'

Gezi Parkı'nda başlayan sivil ve barışçıl eylemlerde gençlerle birlikte olan Okan Bayülgen, ilerleyen günlerde eylemlere şiddetin de eklenmesi nedeniyle gençlere seslenerek sağduyu çağrısı yaptı.
 
Daha önce medyaya seslenerek görevlerini yapmasını isteyen ve çağrısı sosyal medyada büyük yankı bulan Okan Bayülgen, son olarak kendi hesabından kaleme aldığı yazısında, önemli bir uyarıda bulundu.
“KARDEŞİ KARDEŞE KIRDIRTMAK SADECE KARDEŞLERİNİ KAYBETMENİ SAĞLAR”

Son olaylarının kendisinin ilk günlerde desteklediği Gezi eylemlerinden ayrıldığını söyleyen Bayülgen, şunları dile getirdi:
“Birbirinizi kızıştırmayı bırakın! Küfretmeyi de! Bu benim de ilk günlerde desteklediğim Gezi ve onun 2.,3.günü eylemi değil. Demokrasi için, sokağa çıkmak başka, iktidar kavgası yapmak başka bir şeydir. Günlerdir susuyorum. Yalnızca medyanın spot ışıklarını çevirmesini istiyordum,karanlıkta bırakırsanız kötü şeyler olur diye. yine de karanlık ve inat kötü sonuçlarını verdi. Çok acı bir ölüm haberi geldi.Şimdi suçlama,vakti değil! İktidar mücadelesini verecek adamlar belli! Şimdi dur düşün! Polisi yönlendirenler de düşünsünler! Kardeşi kardeşe kırdırtmak,yalnızca kardeşlerini kaybetmeni sağlar. Buna rağmen iktidarı ele geçirmek ya da iktidarda kalmak! Düşün bakalım değer mi kardeşim?O kadar üzgünüm ki ölen genç adam için”

Son günlerde Facebook ve Twitter'da kendi adına açılan hesapların kendisiyle ilgisi bulunmadığını da kaydeden Bayülgen, “Hiç bir kanala konuşmadım. Bu twitter hesabım dışında, benzerleri ve facebook hesapları bana ait değil.Facebook ve Twitter'da benimle ilgili sayfalar açan arkadaşlar! Yayınlarınızda dikkatli ve ölçülü olmanızı rica ediyorum.Tekrar duyurma gereği duyuyorum! OkanBayülgenAnsiklopedisi ismi altında yayınlanan yazı bana ait değil! Edebiyat değil akıllı olma vakti!” dedi.
OKAN BAYÜLGEN'DEN MEDYAYA ÇAĞRI

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.