Dolar 32,3669
Euro 34,9566
Altın 2.325,55
BİST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

atv'den yeni dizileri gün sayıyor

04.03.2014
A+
A-
atv'den yeni dizileri gün sayıyor

ATV'de üç yeni dizi yayın hayatına 'merhaba' demek için gün sayıyor. 'Ben Onu Çok Sevdim', 'Bugünün Saraylısı' ve 'Kaçak'ın, izleyiciyi ekran başına çekmesi bekleniyor

BİR ADAM VE İKİ KADIN

Yönetmenliğini Mehmet Bahadır Er'in, senaristliğini ise Seda Altaylı'nın üstlendiği 'Ben Onu Çok Sevdim'; ünlü siyasetçi Adnan Menderes'in hayatına odaklanıyor.

ZORLUKLARA KARŞI

Dizide Mehmet Aslantuğ; Adnan Menderes'i, Birce Akalay; Ayhan Aydan'ı, İdil Fırat ise Berin Menderes'i canlandırıyor. Ayhan Aydan'ın eşi Hasan Ferit Alnar'ı Erdinç Gülener, Adnan Menderes'in en yakın arkadaşı Ethem Menderes'i Rıza Akın, Adnan Menderes'in en büyük oğlu Yüksel Menderes'i ise Mehmetcan Mincinözlü oynuyor. Dizi, çocuklarına ve eşi Berin Menderes'e çok bağlı olan Adnan Menderes'in her türlü zorluğa birlikte göğüs gerdiği ailesi, yakın çalışma arkadaşları ve büyük aşkı Ayhan Aydan'ın etrafında yaşanan olayları konu alıyor. Dizi, 1950 yılında Demokrat Parti hükümetiyle iktidara gelen Adnan Menderes'in, dönemin çalkantılı sürecinde yaşadığı siyaset yolculuğunu gözler önüne seriyor. Dizinin yapımcısı Pana Film.

YALI EL DEĞİŞTİRİNCE…

Yapımcılığını Şükrü Avşar'ın, yönetmenliğini ise Kudret Sabancı'nın üstlendiği 'Bugünün Saraylısı'nda başrolleri; Selçuk Yöntem, Nazan Kesal, Cansu Tosun, Ali Ersan Duru, Serhat Teoman, Gözde Çığacı ve Derya Durmaz paylaşıyor. Dizi, kökleri saraya dayanan Katiboğlu Ailesi'nin yaşadığı zor günlere odaklanıyor. Dizinin konusu şöyle: Kuyumculuk mesleğini atalarından devralan 'Saraylı Bey' lakaplı 'Ata Katiboğlu', ailenin iki asırdır ikamet ettiği yalıyı satışa çıkarmak zorunda kalır. Statülerini kaybetmek üzere olan karısı 'Üftade' ve kızı 'Feride' bu durumdan hoşnutsuzdur.

BEKLENMEDİK ALICI

Yalıya beklenmedik bir alıcı çıkar. Hayatında Kayseri'deki bağ evinden başka bir yer görmemiş olan genç, güzel ve milyoner 'Ayşen'; 'Bugünün Saraylısı' olarak yalıya yerleşir. Yalının bu şekilde el değiştirmesiyle 'Ayşen'le beraber herkesin de hayatı değişir.

ESKİ BİR POLİSİN ÖYKÜSÜ

Sezonun bir diğer iddialı dizisi olan 'Kaçak'ın yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk oturuyor. Başrollerinde Gürkan Uygun, Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Begüm Birgören ve Özlem Yılmaz'ın yer alacağı dizinin kadrosunda Hasan Küçükçetin, İnanç Konukçu, Selda Özer gibi başarılı oyuncular da bulunuyor. Dizide; karanlık güçlerin en acımasız adamlarından birinin oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Anadolu'da ücra bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikayesi anlatılıyor. Çekimlerinin bir kısmı Sivas-Divriği'de gerçekleştirilen dizi; Süreç Film imzası taşıyor. 

ETİKETLER: , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.