Dolar 32,5611
Euro 34,7000
Altın 2.517,24
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Sana Bir Sır Vereceğim'de bu hafta neler olacak?

04.03.2014
A+
A-
Sana Bir Sır Vereceğim'de bu hafta neler olacak?

SANA BİR SIR VERECEĞİM 10. BÖLÜM FRAGMANI-VİDEO İÇİN TIKLAYIN
FOX'un sevilen dizisi Sana Bir Sır Vereceğim 10. bölümüyle 13 Eylül Cuma akşamı 20.15'te ekranlarda olacak. İşte yeni bölümde yaşanacaklar:

KORKUNÇ GERÇEK ORTAYA MI ÇIKIYOR?
Dizinin bu bölümünde öldü sanılan Nihat’ın eve gelişi Sevgi ve Mehmet için yeni bir umut  olur. Çocukları kurtarmak için çare arayan Sevgi ve Mehmet, Nihat’ın onlara yardım etmesi koşuluyla evde kalmasını kabul ederler.

AYLİN’İ BEKLEYEN BÜYÜK SÜPRRİZ NE?

Tilki ‘nin Çağla ile çekilmiş fotoğrafını gören Aylin, bir kez daha hayalkırıklığına uğrar. Tilki, Aylin’i bunun bir oyun olduğuna inandırmak  için uğraşırken kendini Savaş’ın hazırladığı yeni bir oyunun içinde bulur.

Tilki’den tamamen umudunu kesmiş olan Aylin,  romantik bir sürpriz ile karşılaşır.. Doğum gününden bir gece önce yaşadıkları Aylin’in kafasını daha da karıştırır.  Aylin’i ve Tilki’yi bekleyen asıl sürpriz ise doğum gününde yaşanacaktır.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.