Dolar 32,5881
Euro 34,7593
Altın 2.507,05
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Özgü Namal'ın sevgilisi İbrahim Çelikkol değilmiş!

04.03.2014
A+
A-
Özgü Namal'ın sevgilisi İbrahim Çelikkol değilmiş!

Özgü Namal'dan ters köşe! Oyuncunun yeni sevgilisi; sanıldığı gibi rol arkadaşı İbrahim Çelikkol değilmiş…

İDDİAYI YALANLAMADILAR
 
Özgü Namal'ın adı yaz başından bu yana, yeni dizisi “Merhamet”te başrolü paylaştığı İbrahim Çelikkol ile birlikte anılıyor. İkili, haklarında çıkan bu haberleri yalanlamayınca, herkes ikiliyi beraber sanıyordu. Ancak gerçek bir süre önce ortaya çıktı. Meğer ünlü oyuncunun asıl sevgilisi, dizinin yönetmeni Çağatay Tosun'muş.
 
TATİLDE BİLE YANLARINDA
 
İşin ilginç yanı ise İbrahim Çelikkol'un paravan vazifesi görmüş olması. İlişkilerini gizlemek isteyen Namal-Tosun ikilisi, gittikleri her yere, hatta tatile bile yanlarında İbrahim Çelikkol'u götürünce hedef şaşırttı. Bugüne kadar da başarılı olup aşklarını saklamayı başardılar.
 
BODRUM'DA GÖRÜNTÜLENDİ

 
Haziran'da, İbrahim Çelikkol ile Özgü Namal'ın Çanakkale Küçükkuyu'da baş başa tatil yaptıkları haberleri çıkmıştı. Ancak o tatilde Çağatay Tosun da vardı. Özgü Namal ile yönetmen Çağatay Tosun; bu yaz Bodrum'da, yapımcı Mustafa Oğuz'un teknesinde görüntülenmiş ancak Namal'ın Çelikkol'la birlikte olduğu sanıldığından, kimse durumdan şüphelenmemişti.

ÖMER KARAHAN / SABAH İNTERNET SİTESİ

 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.