Dolar 32,4742
Euro 34,8002
Altın 2.479,87
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

İntikam'da Şahika ve Haldun'un düğünü

04.03.2014
A+
A-
İntikam'da Şahika ve Haldun'un düğünü

İNTİKAM'DA ŞIKLIK YARIŞI-FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN
Kanal D’nin sevilen dizisi İntikam'ın yeni bölümüne, nikah masasına 2. kez oturmaya hazırlanan Şahika (Arzu Gamze Kılınç) ve Haldun’un (Zafer Algöz) düğünü damgasını vuracak.

İstanbul Pelikan Hill’de gerçekleşen çekimlerde dizideki tüm oyuncular kıyafet ve takıları ile birbirleriyle adeta şıklık yarışındaydılar. Sytlingini Hafize ve Seda Çeliktürk’ün yaptığı sahnede Yağmur(Beren Saat) Gucci elbise, Şahika(Arzu Gamze Kılınç) Özlem Süer’in, Aslı(Zeynep Özder) Gamze Saraçoğlu’nun düğün için özel tasarladıkları elbiselerle Dicle ise ( Beyza Şekerci) Davetcokelbisemyok'dan seçilen Bcbg Maxazria gece kıyafeti ile göz kamaştırdırlar.

BİNLERCE DOLARLIK MÜCEVHERLER

Gece boyunca rekabette olan Ali Sülen(Alican Yücesoy) ve Emre Arsoy(Mert Fırat)’ın takım elbiseleri Beymen Collection, Hakan Eren(Engin Hepileri) ise özel olarak dikilen Milord Style House takımı ile davetin en gözde ismi oldu. Beren Saat’in yaklaşık 5 Bin Dolar değerindeki mücevherleri Bee Goddess, Arzu Gamze Kılınç, Zeynep Özder ve Beyza Şekerci’nin toplam 15 Bin Dolar değerindeki takıları ise Lizay Pırlanta imzasını taşıyor.

Dizinin yarın (Perşembe) akşam saat 21.00’de ekrana gelecek bölümünde; Şahika, çok da istekli olmamasına rağmen Haldun’a ikinci kez evet demek için nikah memurunun karşısına geçiyor. Şahika ve Haldun’a bu mutlu günlerinde en büyük sürprizi ise, tüm davetlileri dehşete düşürecek  sinsi bir planı olan Yağmur yapıyor.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.