Dolar 32,5026
Euro 34,5398
Altın 2.497,12
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Az Bulutlu

Seda Sayan yeniden Kanal D'de

04.03.2014
A+
A-
Seda Sayan yeniden Kanal D'de

Seda Sayan, öğlen kuşağında ekrana gelecek olan yarışma programı için Kanal D ile anlaştı.
 
Sabah kuşağındaki kadın programlarıyla reytingleri altüst eden Seda Sayan, bu kez gelin ve kaynanaları yarıştıracak. Sayan sunacağı yarışma için Kanal D kanalıyla 600 bin liraya anlaştı
 
Sahneden televizyona 1998 yılında ‘Yetiş Bacım’ programıyla geçiş yapan Seda Sayan, Kanal D’yle yeni bir program için anlaşma imzaladı. Bugüne kadar yaptığı sabah kuşağı programlarıyla reytinglerde üst sırada yer alan ve kadınların vazgeçilmezi olan Seda Sayan, yeni bir yarışma formatıyla kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Yıllarca ‘MediaCat’ ve ‘IPsos KMG’ işbirliğiyle gerçekleştirilen anketlerde ‘En güvenilir ünlü’ unvanına sahip olan Sayan, bu kez ekranda gelin ve kaynanaları yarıştıracak.
 
Ekibiyle sıkı fıkı

Öğlen kuşağında ekrana gelecek yarışma aralık ayının ortalarında seyirciyle buluşacak. Ünlü isimlerin, şarkıların, türkülerin olmayacağı programın yönetmenliğini ise Seda Sayan’ın yıllardır birlikte çalıştığı, “Dostum” dediği Ayşe Ersayın yapacak. Format üzerinde son çalışmaların sürdüğü programın ismi ise henüz belli değil. Sayan’ın program için çok heyecanlı olduğu, ekibiyle çok sıkı bir şekilde çalıştığı ve dekordan çalışanlara kadar her detayla yakından ilgilendiği söyleniyor.
Sekiz yıl program yaptığı Kanal D’den ayrıldığı dönem ayda 500 bin lira aldığı konuşulan Sayan’ın 600 bin lira ücretle, sözleşmeye imza atarak eski yuvasına döndüğü konuşuluyor.

Milliyet / Abdullah Malkoç

ETİKETLER: , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.