Dolar 32,4799
Euro 34,9320
Altın 2.437,00
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta 205. bölümünde neler olacak?

04.03.2014
A+
A-
Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta 205. bölümünde neler olacak?

Polat Alemdar'ı karşısında gören Abdülhey ne yapacak? Polat, Abdülhey'i ikna edebilecek mi?
 
Tapınakçılar olarak bilinen grubun olası eylemlerine karşı İhtiyarlar Meclisi'ni ve ekibini uyaran Polat'ın, Armegeddon timiyle ilgili planı ne olacak?

Türkiye'nin başına yeni bir bela sarmayı hedefleyen Kane, nasıl bir eylem planı içine girdi? Peki Cahit, Kane'nin bu hain planları içerisinde yer alacak mı? Cahit, eski dostlarına ihanet edecek mi?
 
Suçunu başsavcıya itiraf eden Leyla, nasıl bir tepkiyle karşılaşacak? Başsavcı konuyla ilgili soruşturmayı başlatacak mı?

Babasının hayaliyle avunan Elif, Ömer babadan ne isteyecek? Nazife Anne ve Ömer Baba'nın bu çaresizliğine Abdülhey bir umut olacak mı?
 
Poyraz'ı yakalayan Kara, intikamını nasıl alacak? Bu, Poyraz'ın sonu mu olacak?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 21 Kasım Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 205. bölümünde olacak…

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.