Dolar 32,5888
Euro 34,8254
Altın 2.495,83
BİST 9.452,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Hafif Yağmurlu

Kenan Doğulu müjdeyi verdi

04.03.2014
A+
A-
Kenan Doğulu müjdeyi verdi

Kenan Doğulu, 'Benim Dünyam' filminde engelli birini canlandıran sevgilisi Beren Saat'le nikah masasına oturacağını söyledi.

Kenan Doğulu, geçtiğimiz günlerde konser vermek için gittiği Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de büyük ilgi gördü. Günlerce konuşulan bir performansa imza atan Doğulu, Azerbaycan'da yayın yapan azvision.com isimli internet sitesine samimi itiraflarda bulundu. Konser vermek için organizasyondan 600 bin Euro aldığını söyleyen ünlü sanataçı, Tarkan'ın Azerbaycan konserinden 500 bin Euro alacağı hatırlatılınca espriyi patlattı: “Evet, ben herkesten daha pahalıya geliyorum!”
 
'DÜĞÜN YAKINDA'

 
Doğulu, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu Beren Saat ile ilişkisi hakkında da konuştu: “Evlilik meselesini aile içinde konuşuyoruz. Düğün yakın zaman içinde gerçekleşecek, kısmet.” Ünlü şarkıcı; “Beren Saat, 'Benim Dünyam' filminde canlandırdığı karakter gibi günün birinde engelli olursa ilişkinizi sürdürür müsünüz?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Bu çok zor bir soru. Eğer sonradan kusurlu olsaydı, onunla ilişkimi devam ettirirdim. Ancak doğuştan kusurlu olsaydı ne yapardım bilemem. Çünkü işin bu tarafını hiç düşünmedim.”
 
'BEN SAHNEDE ÖLECEĞİM'

 
Sahnede olmayı çok sevdiğini belirten Kenan Doğulu, “Madonna 60 yaşında ve hâlâ sahnede, herkes onu çok seviyor. Şarkıcılık, yaşla ilgili bir meslek değil. Kendinizi sahnede iyi hissediyorsanız ve güzel performans sergiliyorsanız, sahnede kalırsınız” dedi. Doğulu, 20 yıldır sahnelerde olduğunu hatırlatıp ekledi: “Ben ölene kadar sahnede olacağıma inanıyorum. Türkiye'de gündemde kalmak, bu durumu kontrol altında tutmak çok zor. Her zaman gündemde kalmak için çalıştım. En önemlisi hit şarkıları bulabilmek.”
 
SABAH İNTERNET SİTESİ

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.