Dolar 32,4231
Euro 34,4334
Altın 2.485,15
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26 °C
Parçalı Bulutlu

Hadise'den 1 yıl içinde 4 milyonluk imza

04.03.2014
A+
A-
Hadise'den 1 yıl içinde 4 milyonluk imza

Şarkıcı Hadise reklamdan servet yaptı. Bir kozmetik reklamından 2.5 milyon dolar alan şarkıcı, şimdi de çikolata firmasıyla 1.5 milyon dolara anlaştı.

Son yıllarda ünlülerin en önemli gelir kaynağı reklamlar oldu. Ürünlerin tanıtım kampanyaları kapsamında reklam filmlerinde oynayan ünlü isimler bu sayede büyük bir servetin de sahibi oldu. Birçok ünlü isim yıl boyunca aynı reklamlarda boy gösterirken bazıları da kazançlarını ikiye katladı.

SERVET KAZANDI

Bu isimlerden biri de şarkıcı Hadise. Son yıllarda şarkıları ve sahnesiyle birçok meslektaşından sıyrılan şarkıcı, yakaladığı şöhreti reklamlar sayesinde paraya çevirmeyi başardı. Yaz başında bir kozmetik firmasıyla 2.5 milyon dolara bir yıllık anlaşma imzalayan Hadise, sözleşmesine ‘Başka firmaların tanıtımında rol alabilir’ ibaresi koydurdu. Bu sayede de daha önce reklamlarında oynadığı bir çikolata firmasıyla yeniden anlaştı. Bu anlaşmadan 1.5 milyon dolar kazanan Hadise, böylece bir yıl içinde  2 farklı firmanın yüzü olarak 4 milyon dolar kazandı.

KIVANÇ DA iKi REKLAMDA OYNUYOR

Hadise gibi aynı dönemde iki ayrı firmanın yüzü olan birçok isim var. Kıvanç Tatlıtuğ, bir jean firması ve bir bankanın reklamlarında aynı anda rol alıyor. Seda Sayan bir elektronik firması ile süper market reklamlarında, Çağla Şıkel ise bir cips ve deterjan reklamında aynı dönemde rol alarak çifte tarife kazanan isimlerin başında geliyor.

GÜLDEN AVUÇ – BUGÜN GAZETESİ

ETİKETLER: , , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.