Dolar 32,5881
Euro 34,7593
Altın 2.507,05
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

O Ses Türkiye'yi kim kazandı?

05.03.2014
A+
A-
O Ses Türkiye'yi kim kazandı?

O Ses Türkiye'nin 2014 yılındaki birincisi kim oldu? Star TV'de Pazartesi akşamı O Ses Türkiye'nin final heyecanı vardı. O Ses Türkiye'yi kazanan isim belli oldu.
 
Pazartesi akşamı yayınlanan canlı yayında, Gökhan'ın takımından finale kalan 4 isim birincilik için yarıştı. O Ses Türkiye finalinde Hasan Doğru, Mert Demir, Abdullah Cilviz ve Ersin Yılmaz canlı performanslarıyla birincilik için mücadele etti. İlk oylama sonucunda iki isim son finalist oldu. Hasan Doğru ve Abdullah Cilviz son finalde yine sahne alarak birer kere daha şarkı söylediler.

Yapılan halk oylaması sonucunda, yarışmaya Zonguldak'tan katılan Hasan Doğru, O Ses Türkiye'nin birincisi oldu.

ETİKETLER: , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.