Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Emir Berke Zincidi hastaneye kaldırıldı

05.03.2014
A+
A-
Emir Berke Zincidi hastaneye kaldırıldı

‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisindeki 'Osman' rolüyle tüm Türkiye’nin sevip hayran olduğu çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi rol aldığı 'Küçük Ağa'nın setinde fenalıştı. İlk bölümü 28 Ocak’ta Kanal D'de yayınlanacak olan 'Küçük Ağa' dizisinde önceki gün yürekler ağıza geldi.

Başrollerini Zeki Alasya, Sarp Levendoğlu, Birce Akalay’ın paylaştığı ‘Küçük Ağa’ dizisinde anne ve babasını boşanmaktan vazgeçirmek için her türlü yola başvuran yaramaz bir çocuğu canlandıran Zincidi, rol aldığı sette ateşi çıkınca hastaneye kaldırıldı. Hemen Maslak Acıbadem Hastanesi’ne getirilen küçük oyuncu, Acil Servis’te müdahaleye alındı.

Ateşi çıkan ve fenalaşan Zincidi’yi hastanede ilk ziyaret edenler ise rol aldığı dizide anne ve babasını canlandıran Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu oldu. Hastanenin Acil Servisi’nde objektiflere takılan oyunculardan Levendoğlu, “Emir’i hastalandığı için buraya getirdik. Sette ateşi çıkmış” diye konuşurken, Birce Akalay’ın ise yüzünü çevirip gizlenmeye çalışması dikkat çekti.

Milliyet

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.