Dolar 32,5195
Euro 34,7843
Altın 2.502,09
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Galip Derviş neden yayınlanmıyor?

05.03.2014
A+
A-
Galip Derviş neden yayınlanmıyor?

Galip Derviş yayından mı kaldırıldı? Galip Derviş bitti mi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Engin Günaydın ile Algı Eke'nin paylaştığı polisiye-komedi dizisi Galip Derviş'in 11 Ocak'ta yayınlanan 32. bölümünden  sonra haftalardır  yeni bölüm yayınlanmıyor.

Bu Hafta Da Yok!

Bu hafta da yayın akışında yer almayan Galip Derviş bu hafta ile birlikte 3 hafta yayınlanmış olacak. Cumartesi günleri Arka Sokaklar'ın ardından 23.00'da yayınlanan sevilen dizinin yapımcısından ve kanaldan herhangi bir açıklama dahi yapılmıyor.

Yayından Mı Kaldırıldı?

Yetkili ağızdan açıklama gelmeyen, sessizliğini koruyan yapımcı ve kanal, diziyi sessiz sedasız bitirdi mi? Soruları akıllara geliyor.

Galip Derviş'in yerine Kanal D'nin yeni dizisi, ilk bölümü ile Zeytin Tepesi yayında olacak.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.