Dolar 32,3269
Euro 35,0739
Altın 2.300,06
BİST 8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Her Ses Bir Nefes 4 – Kadınlar kafese girdi

05.03.2014
A+
A-
Her Ses Bir Nefes 4 – Kadınlar kafese girdi

Aralarında Yasemin Özilhan, Işıl Reçber, Şahika Ercümen ve Derya Şensoy’un da yer aldığı 55 ünlü isim, Polisan Boya’nın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen, ‘Her Ses Bir Nefes 4’ isimli proje için objektif karşısına geçti.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR

Ünlüler, susturulmuş ve sindirilmiş kadınları simgeleyen kafes içinde poz verdi. Bu yıl dördüncü ayağı gerçekleştirilen projede, Genç Kız Sığınma Evi’nde kalan kadınlar da objektif karşısına geçti.

“Her Ses Bir Nefes 4” fotoğraf sergisi, tüm Türkiye’de kadın sorunlarına karşı, çözüm odaklı toplumsal bilinç edinmeyi ve bireysel çarelerden çok kolektif çabalarla çözüme ulaşılabileceği bilincini yaygınlaştırmayı ve bu bilinci kamuoyuyla paylaşmayı amaçlıyor. Tasarımını ve sanat yönetmenliğini Kenan Bahadır Derre’nin üstlendiği projede ünlü isimlerin verdiği fotoğraflar ise Hakan Yüksel’in objektifinde hayat buldu.

Projenin geliri ise kadın sığınma evlerinin kapasitesinin geliştirilmesine katkı sağlayacak. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nden açılacak ilk sergi 6 Mart – 7 Nisan’da AVM ziyaretçileriyle buluşacak. Sergi, Metrocity AVM’nin ardından Türkiye’nin çeşitli illerinde de yinelenecek

Ünlüler gönüllü olarak poz verdi

Projede; Aslı Omağ, Ayça İnci, Aylin Kabasakal, Ayşe Tolga, Ayşen Batıgün, Ayşen İnci, Aytaç Öztuna, Bennu Yıldırımlar, Betül Arım, Canan Anderson, Ceyda Ateş, Çiğdem Batur, Deniz Alan, Deniz Özerman, Derya Şensoy, Dilek Yorulmaz, Ece Özdikici, Ece Seçkin, Elif Güvendik Nayman, Emel Acar, Emel Çölgeçen, Fotoş Kabasakal, Funda İlhan, Gamze Karaman, Gizem Hatipoğlu, Hande Katipoğlu, Işıl Reçber, İpek Tanrıyar, Meltem Miraloğlu, Merve Oflaz, Nuray Sayarı, Oya İnci, Özge Gürel, Özlem Özçelik, Pelin Çini, Pelin Ermiş, Pelin Öztekin, Pınar Ergüner, Seda Akgül, Seda Demir, Selin Altay, Selin Ortaçlı, Şenay Akay, Tanem Sivar, Taylan Kümeli, Tuğçe Özbudak, Yağmur Tanrısevsin, Yasemin Özilhan, Zuhal Yalçın da gönüllü olarak poz verdi.

ETİKETLER: , , , , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.