Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Hazal Kaya'dan Çağatay Ulusoy itirafı!

13.03.2014
A+
A-
Hazal Kaya'dan Çağatay Ulusoy itirafı!

A.Ş.K dizisi kısa sürede yayından kaldırılan Hazal Kaya, ‘İtirazım Var’ isimli sinema filmiyle beyazperdede boy göstermeye hazırlanıyor. 

Akşam gazetesinin sorularını yanıtlayan Hazal Kaya, bir dönem Adını Feriha Koydum dizisinde birlikte rol aldığı Çağatay Ulusoy ile ilgili soruyu yanıtladı:

ÇAĞATAY KENDİNİ ÇOK GELİŞTİRDİ

Sizin de içinde bulunduğunuz yeni dönem dizileri ve oyuncularını nasıl buluyorsunuz?
Valla bizim jenerasyon çok şahane. Ekranlarda çok iyi oyunculuklar izliyoruz bütün zor şartlara rağmen. İsim verirsem biri unutulur, diğerine ayıp olur o yüzden söylemeyeyim. Ama ben akıllı ve çalışkan bir jenerasyon olduğumuzu düşünüyorum.

'Adını Feriha Koydum' dizisi bitti ama hayranlarınız hâlâ Çağatay Ulusoy’la sizi çok yakıştırıyor. Yeni dizisini nasıl buldunuz?
Televizyon izleme alışkanlığım olmadığı için şöyle bir göz gezdiriyorum. Ama çok mutluyum onun adına çok iyi bir iş yapıyor. O da kendini çok geliştirdi.

Bu sezon sizi bir dizide izleyebilecek miyiz?
Şimdilik görünmüyor ama olursa duyarsınız zaten. Tiyatro yapmayı da düşünmüyorum. 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.