Dolar 32,3669
Euro 34,9566
Altın 2.325,55
BİST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Müge Anlı o sözlerini böyle savundu

05.03.2014
A+
A-
Müge Anlı o sözlerini böyle savundu

Müge Anlı, ATV ekranlarındaki programında büyük tepki çeken sözleriyle ırkçılık yaptığı yönündeki eleştirilere yine ATV ekranlarında cevap verdi.

Sözlerinden dolayı özür dilemeyen Anlı, sözlerini “Ben memleket sevdalısı bir insanım” diyerek savundu. Esra Erol'un izdivaç programına bağlanarak canlı yayında konuşan Anlı, “sözlerim bazı internet sitelerinde maksadının dışında değerlendirilmiş” diyerek şöyle konuştu:

“Bu sabah ki sözlerim bazı internet sitelerinde maksadının dışında değerlendirilmiş. Ben memleketimin her karış toprağını üzerinde yaşayan insanlarla birlikte çok seviyorum. Ben memleket sevdalısı bir insanım. Programımı izleyenler insanların sözlerimi yanlış anlamadığını iyi biliyorum. Ama izlemeyen insanlar vardır diye bu açıklamayı yapmak istedim. Sözlerimin yanlış yerlere çekilmesinden de üzüldüm. Elimizden ne gelirse yardım anlamında yapmaya da hazırız…”

ETİKETLER: , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.