Dolar 32,5611
Euro 34,7000
Altın 2.517,24
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Malkoçoğlu Bali Bey rolü beğenilince Burak Özçivit Muhteşem Yüzyıl'da kaldı

05.03.2014
A+
A-
Malkoçoğlu Bali Bey rolü beğenilince Burak Özçivit Muhteşem Yüzyıl'da kaldı

TVAKTUEL.com ÖZEL HABER – Muhteşem Yüzyıl'da Malkoçoğlu Bali Bey karakterini oynayan başarılı oyuncu Burak Özçivit, Cuma akşamı Beyaz Show'a katıldı.

“MUHTEŞEM YÜZYIL'A 5 BÖLÜMLÜK GİRDİM”
Burak Özçivit, Muhteşem Yüzyıl'daki rolüyle ilgili açıklamalar yaptı. Muhteşem Yüzyıl'a aslında 5 bölüm için girdiğini söyleyen genç oyuncu Malkoçoğlu rolü çok beğenilince dizide kalmaya devam ettiğini ifade etti.

BURAK ÖZÇİVİT'İN MALKOÇOĞLU ROLÜ AÇIKLAMALARI
VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Malkoçoğlu rolüne gösterilen ilgiyi kendisininde beklemediğini belirten Burak Özçivit, “Aslında bu kadarını beklemiyordum. Çünkü biz en başta bu kadarını konuşmamıştık. Küçük Sırlar'dan sonra bir hafta ara verdim. Bu işi görüşüyordum. Kabul edeyimmi etmeyeyimmi diye düşünüyordum. Kabul ettim ve bir hafta sonra bu işe başladım hazırlanma sürecim yoktu. En baştan biz 5 bölümlüğüne buradaydım Muhteşem Yüzyıl'da. Sonra yeni bir iş yapacaktım. Aslında kısa süreli girmiştim. Ama Malkoçoğlu karakteri çok beğenilince devam etme kararı aldık” dedi.

“AT BİNMEYİ BABA OCAĞINDA ÖĞRENDİM”

Muhteşem Yüzyıl'daki rolüne nasıl hazırlandığını da anlatan Burak Özçivit, “At binmeyi baba ocağından biliyordum ama 2 ay yine eğitim aldım. Kılıç dersleri aldım. Karakter olarak aslında beyin olarak 1 günde hazırlandım. Ben hazırlanamam sandım. Hiçbirşey bilmiyordum. Edirne'de çektik ilk sahneleri savaş sahneleri. Hocam Yıldırım Urak'a gittim 'Hocam ben yarın sete gitcem ve hiçbirşey bilmiyorum napacam' dedim. O da önemli olan senin duyguların çıkarcaz ortaya' dedi.

“CÜNEYT ARKIN'DAN SONRA MALKOÇOĞLU'NU OYNAMAK RİSKLİ”
Burak Özçivit, “Dizideki Malkoçoğlu benim yorumumdur. Cüneyt Arkın'la özdeşleşen bir rolü tekrar oynamak çok riskli. Malkoçoğlu Cüneyt abinin yorumuydu bu benim yorumum. Orada bu stresi yaşadım” şeklinde konuştu.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.