Dolar 32,5611
Euro 34,7000
Altın 2.517,24
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Kıvanç Tatlıtuğ Şairler filminde

05.03.2014
A+
A-
Kıvanç Tatlıtuğ Şairler filminde

‘Amerikalılar Karadeniz 2’deki gişe hüsranından sonra sinema filminde oynamayan, ancak dizilerle yükselişini sürdüren Tatlıtuğ, Erdoğan’ın ‘Şairler’inde başrolü aldı

Son dizisi “Kuzey Güney”deki oyunuyla yükselişini sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni filmi “Şairler”de başrol oynayacak. 2007 yılında oynadığı ve gişede hüsran yaşayan “Amerikalılar Karadeniz 2”den beri başka sinema filminde rol almayan Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan’dan gelen teklifi beğendi. Tatlıtuğ filmin ana karakteri olan 2 şairden birini canlandıracak.

Yılmaz Erdoğan, ünlü tiyatrocu Erdal Tosun’un tavsiyesiyle 1940’lı yıllarda yaşanmış bir olaydan yola çıkarak kaleme aldığı filmde, 20’li yaşlarda vereme yenik düşen Zonguldaklı şairler Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu’nun hayat hikâyelerini anlatacak.

Çekimler şubatta

Yönetmen koltuğuna da kendisi oturacak olan Yılmaz Erdoğan’ın filminin, Kıvanç Tatlıtuğ’un dışında belli olan tek oyuncusu ise eşi Belçim Bilgin… Eşinin filminde ilk kez çalışacak olan Belçim Bilgin, proje için çaça ve tenis dersleri alıyor.

“Mükellefiyet döneminde aşk” sloganıyla çekilecek filmin diğer oyuncuları henüz belli değil. Dekorları hazırlanan film, İstanbul ve Zonguldak’ta çekilecek. Karlı sahneler de bulunan filmin çekimine şubat sonunda başlanacak. (Milliyet)

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.