Dolar 32,3113
Euro 35,1571
Altın 2.281,55
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Erdal Bakkal Can Bonomo'ya başarılar diler…

05.03.2014
A+
A-
Erdal Bakkal Can Bonomo'ya başarılar diler…

Çay Erdal Bakkal’da içilir… Bu cümleyi duyduğunuzda aklınıza gelen kişi, Leyla ile Mecnun dizisinin fenomen isimlerinden Erdal Bakkal’a hayat veren Cengiz Bozkurt, Hürriyet'ten Aynur Yolcu'ya konuştu..
 

“ERDAL BAKKAL VE ÇIRAKLARI OLARAK CAN BONOMO’YA BAŞARILAR DİLERİZ”

Ve Onur Ünlü’nün yönettiği Leyla ile Mecnun.. Diziye nasıl dahil oldunuz?

Parmaklıklar Ardında dizisi için Sinop’ta çalışırken oyuncu koordinatörümüz Pınar Aktuğ, telefonuyla gittim görüştüm. 3-4 gün için de el sıkıştık. Ben de bakkal rolü, tek mekan dinlenirim biraz diye düşündüm. Ama hiç de öyle olmadı. Dizide sürekli hayallerin içindeyiz; uzaylara mı gitmedik, beyne mi girmedik, uçurumun yanında şarkı söyledik, Eurovision’a katıldık…

Eurovision’da sizce efsane olan Erdal Bakkal ve Çırakları mı, Can Bonomo mu daha başarılı olur?

Eurovision şarkısı ilk önce senaryoda bir türküydü. Eurovision şarkısının çekileceği günden bir gün önce Ali Ata’ya (Mecnun), “40 dilde ‘merhaba’ diyen Eurovision şarkıları vardır ya, öyle bir şey yapsak” dedim. O da fikri beğenip Osman Sonant (Yavuz) ile konuştu. Bu arada  Şarkımızı besteleyen de Osman Sonant’tır.

Ertesi gün bu beste ile geldi Osman, bir buçuk saat içinde çalıştık, ezberledik ve ortaya böyle bir şey çıktı. Bir anda Twitter’da, Facebook’ta dolaşmaya başladı.

Valla ben Can Bonomo’yu bilmiyordum açıkçası, aday olduktan sonra birkaç televizyon programına katıldı. Sesi farklı, bence başarılı bir tercih olmuş. Can Bonomo’ya başarılar dileriz, Erdal Bakkal ve Çırakları olarak.
 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.