Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Kim Milyoner Olmak İster'de Fatih Kuzu performansıyla şaşırttı! Video

05.03.2014
A+
A-
Kim Milyoner Olmak İster'de Fatih Kuzu performansıyla şaşırttı! Video

TVAKTUEL.com ÖZEL – ATV'nin ilgiyle izlenen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'e katılan bir yarışmacı performansıyla herkesi şaşırttı.
Genç yarışmacı Fatih Kuzu, kolay soruları bilemeyince bir anda Twitter gündemine oturdu.

FATİH KUZU'NUN KİM MİLYONER OLMAK İSTER
YARIŞMASINDAKİ PERFORMANSI – VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi olan 18 yaşındaki Fatih Kuzu, yarışmanın başında sunucu Kenan Işık'la sohbet ederken, programı izlerkende fazla başarılı olamadığını, aslında halasının daha iyi olduğunu, ancak halası istemeyince kendisinin katıldığını ifade etti.

Kenan Işık'ın “Başarılı olacağınızda emin olmadığınız bir yarışmaya neden katıldınız” sorusuna ise genç yarışmacı, bir sanatçı gözüyle yarışmaya bakmak istediği için katıldığını söyledi.

Yarışmada ilk soruyu bilen Fatih Kuzu, henüz 2. soruda seyirci jokerini kullanarak doğru yanıtı verdi ve 3. soruya geçti. 'Tombala oyununda, kartın bir yada iki sırası doldurulduğunda söylenen söz hangisidir' sorusunu da bilemeyen yarışmacı, bu defa yarı yarıya joker hakkını kullandı ve çinko cevabıyla üst soruya geçmeyi başardı. Kenan Işık ise yarışmacıya “Hakikaten buraya zoraki gelmişsiniz. Ne işim vardiye burada düşünüyor musunuz” diye sordu.

4. soru ise internet üzerineydi. 'Devlet kurumlarına ait internet uzantısı hangisidir' sorusunda yarışmacının uzun süre düşünmesi üzerine daha fazla dayanamayan sunucu Kenan Işık ise “Bunu da bilin bari” dedi. Telefonda joker hakkınu kullanarak hocasını arayan Fatih Kuzu, joker yardımıyla 'gov.tr' cevabını vererek bu soruyu da bilmiş oldu ve 3 bin TL kazandı. Diğer soruda ise Cümbür cemaat deyimindeki cümbür'ün anlamını joker kullanmadan doğru yanıtlayan Kuzu, 5 bin TL'yi almaya hak kazandı.
 
6. soruda ise sesli soru çıktı. Frank Sinetra'nın ünlü şarkısı New York New York şarkısına da tanıyamayan yarışmacı, bu soruda çekilerek 5 bin TL ödül kazandı.

Fatih Kuzu'nun Kim Milyoner Olmak İster'de gösterdiği kötü performans kendisini bir anda Twitter'da TT listesine soktu. Ekşi Sözlük'te de kısa sürede Fatih Kuzu adına 50'den fazla entry girildi.

NİHAT DOĞAN'DAN AJDAR BENZETMESİ

Twitter'da Nihat Doğan, genç yarışmacı Fatih Kuzu'yu Ajdar'a benzeterek eleştirdi. Nihat Doğan twitter'da “Fatih Kuzu 2. Ajdar vakasıdır” dedi.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.