Dolar 32,3113
Euro 35,1571
Altın 2.281,55
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Ata Demirer Yalan Dünya'da neden yok?

05.03.2014
A+
A-
Ata Demirer Yalan Dünya'da neden yok?

5N 1K'yı esprileriyle kırıp geçiren Demirer vizyondaki Berlin Kaplanı filmini anlattı, Yalan Dünya'dan neden rol almadığını ve Yalan Dünya'da beğendiği rolleri  açıkladı…

ATA DEMİRER 5N1K'DA – VİDEO

Ünlü komedyen Ata Demirer, CNN Türk ekranlarında Cüneyt Özdemir'e konuk oldu. 5N 1K'yı esprileriyle kırıp geçiren Demirer vizyondaki Berlin Kaplanı filmini anlattı.

Filmin Eyvah Eyvah serisiyle kıyaslanarak eleştirilmesine yanıt veren Demirer eleştirilerin kendisini üzdüğünü belirtti.

“Sadece üzülüyorum. Hüseyin daha ezik bir karakterdi. Eyvah Eyvah'ların daha tadı damaktayken bu film bir risk oldu ama ben bu riski alıyorum. Bu çocuğu ve öyküyü çekmeyi çok istedim ve yaptım. O kıyaslama eleştirilerini anlayışla karşlılıyorum ama bu film Almanya'da izlendi ve insanlar gülmekten cam çerçeve indirdi. Ben güzel filmler yapmaya çalışıyorum Cüneyt…”

YALAN DÜNYA'DA NEDEN YOK

Demirer, izleyenlerin ısrarla “Yalan Dünya'da neden yok” diye sorması üzerine diziden teklif almadığını ve tercihini sinemadan yana kullandığını açıkladı.

Ata Demirer, “Bana teklif gelmedi ama Avrupa Yakası gibi muhteşem bir işte bile sıkıldım. Dizinin uzadıkça sorunlar çıkardım. Yalan Dünya'nın ilk bölümünü seyrettikten sonra Gülse Birsel'i aradım ve beğendiğimi söyledim. Yalan Dünya'da en beğendim karakterler Hakan Meriçliler'in oynadığı 'Çağatay' ile Sarp Apak'ın oynadığı 'Emir'. Bence dizi gün geçtikçe daha da sevilecek” dedi.

ETİKETLER: , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.