Dolar 32,3113
Euro 35,1571
Altın 2.281,55
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Emir'le evlendi Feriha Sarrafoğlu oldu

05.03.2014
A+
A-
Emir'le evlendi Feriha Sarrafoğlu oldu

TVaktuel.com: Ekranların sevilen dizisi Adını Feriha Koydum'un dün akşam yayınlanan bölümünde, Feriha ve Emir'in evlenmesine sahne oldu.

EMİR'LE FERİHA'NIN EVLENME SAHNESİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Adını Feriha Koydum dizisinin kavuşamayan aşıkları Feriha ve Emir, dün akşam yayınlanan bölümün sonunda evlendiler. Dizinin fanatiklerinin aylardır bekledikleri buluşma sonunda kar altında kıyılan bir nikahla son buldu. Adını feriha koydum dizisinin ilk bölümünden itibaren Emir ve Feriha'nın karşısına hep engeller çıkmıştı. iki sevgili sonunda bu engelleri aşarak birbirlerine kavuştular.

TWİTTER'I SALLADI

Feriha ile Emir'in evlenmesi sosyal paylaşım sitelerinden twitterda Dünya ve Türkiye gündemine girdi. Feriha Sarrafoğlu ve Ne Ferihaymış başlıklarıyla Türkiye gündeminde 1. sıraya ouran dizi, dünya gündeminde de yer buldu.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.