Dolar 32,3669
Euro 34,9566
Altın 2.325,55
BİST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Hürriyet yazarından Okan Bayülgen'e övgüler

05.03.2014
A+
A-
Hürriyet yazarından Okan Bayülgen'e övgüler

Hürriyet yazarı usta gazeteci Yalçın Doğan, ünlü şovmen Okan Bayülgen'i öven bir yazı yazdı.

 
Okan Bayülgen’e alkışlar
 
GEÇEN cumartesi akşamı TV 8, Okan Bayülgen’in programı.
Bayülgen programında Gamze Akbaş olayını ele alıyor. Programa Gamze’nin kendisi ve babası telefonla katılıyor. Gamze konuşmasında hıçkırıklarını tutamıyor, programa katılanlar da öyle.
Okan Bayülgen Gamze ile konuşurken, göz yaşlarını tutmak için kendisini çok zorluyor. Her halinden belli.
Gamze’nin hastalığını ve oğlu Atakan ile ilişkisini o programla on binlerce insana duyuruyor. Lösemiye bir kez daha dikkat çekiyor. Müthiş insani bir program.
Okan Bayülgen’i birebir tanımıyorum. Programlarını her zaman izlemeye fırsat bulamıyorum. İzlediğimde keyif alıyorum. Programlarında gülüyorum, düşünüyorum, duygulanıyorum. Gamze ile ilgili cumartesi akşamı yaptığı program beni hem düşündürüyor, hem duygulandırıyor.
Okan Bayülgen’i yürekten alkışlıyorum, bu alkışa hepinizi davet ediyorum.
 
Sosyal medyada elini sürmeyenler
 
OKAN Bayülgen’in programıyla birlikte twitter yıkılıyor. Türkiye’nin dört bir yanında binlerce kişi Gamze için seferber oluyor. Kan verilecek, uygun ilik bulunacak, Gamze kurtulacak.
Twitterde takipçisi hayli fazla olan bazı kişiler de, Gamze için yardıma çağrılıyor. Ne ilginç, uyarılara rağmen, bu çağrı bazılarına nedense pek bir şey ifade etmiyor. Onlar kılını bile kıpırdatmıyor.
Kendilerine çağrı yapılan bazı kişileri tanıyorum, onları ayıplıyorum.
 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.