Dolar 32,5025
Euro 34,7419
Altın 2.495,39
BİST 9.490,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

#80lerDiskosu ve Metin Milli Twitter'a damgasını vurdu

05.03.2014
A+
A-
#80lerDiskosu ve Metin Milli Twitter'a damgasını vurdu

TVAKTUEL.com ÖZEL – Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen'in Disko Kralı'nda 80'ler teması işlendi. Twitter'da #80lerDiskosu hashtagi bir numara olurken ve konuklar ise TT listesinde uzun süre ilk sıralarda yer aldı. Uzun zaman sonra Okan Bayülgen'in programında yeniden ekranlara çıkan, bir dönemin fenomen sanatçısı Metin Milli sosyal medyada dünya çapında gündem oldu.

80'ler Diskosu, bir döneme damgasını vuran ünlü sanatçıları da tekrar ekranlarda hayranlarıyla ve genç kuşakla buluşturdu. O yıllarda çok popüler olan şarkıları stüdyoda seslendiren sanatçılar, seyredenleri adeta 80'li yıllara götürdü.

80'ler Diskosu'na konuk olarak Metin Milli, Çiğdem Tunç, İskender Doğan, Neco, Selçuk Ural, Ersen ve Dadaşlar, Ali Rıza Binboğa, Ayşe Mine, Gökben, Bahar Öztan, Hakan Eren, Hakan Tok, Şoray Uzun, Atilla Atasoy katıldı.
 
METİN MİLLİ DÜNYA ÇAPINDA TT OLDU
Bir dönemin efsane isimlerinden Metin Milli, stüdyoda şarkısını seslendirince bir anda TT listesine girdi. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Metin Milli, Bayülgen'in programına çıkınca dünyada Twitter trending topics listesine girdi.

Metin Milli'yle birlikte programa katılan Ali Rıza Binboğa, Çiğdem Tunç, Neco, Atilla Atasoy, Bahar Öztan da sosyal medyada en çok konuşulan konulardan oldu.

Twitter kullanıcılarının Metin Milli hakkında yazdıkları yorumlardan bazıları:
 
– Yeni nesil Metin Milli'yle tanışıyor!!!

– Metin Milli acaip bi adamdi,,adamin ceketinin dügmesinden tut kalemine kadar cekmecesinin tutacagina cayindaki kasiga kadar MM damgasi vardi

– #80lerDiskosu Metin Milli 'Vurgun' dedi,Atilla Atasoy 'İmkansiz' diyor ve bayilirim ben bu sarkilara yaaa ..

– baba Metin Milli'ye bir parça daha söyletin lütfen yaaa … zaten bi 20 yıl daha göremeyiz artık

– Okan Bayulgen'de yuzyilin sarkisi Metin Milli Vurgun 

– Metin Milli. ” Seninle cehennem ödüldür bana; Sensiz cennet bile sürgün sayılır.”
 
– Vay vay metin milli ne guZel okuyor yillar eskitememis buyuk ustayi

– Cemal Safi'nin en sevdiğim şiiri Metin Milli'den “Vurgun”, sesi vurguna o kadar yakışıyor ki

– Çocukluğumun travması Metin Milli..O tok sesi duyunca, ödüm patlardı.. Hala tırsıyorum kendisinden.. Saygılar olsun

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.