Dolar 32,3113
Euro 35,1571
Altın 2.281,55
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Yalan Dünya ile D Yapım arasında kriz!

05.03.2014
A+
A-
Yalan Dünya ile  D Yapım arasında kriz!

Kanal D’nin sevilen dizisinin senaristi Gülse Birsel’le D Yapım arasındaki kriz yüzünden çekimlere birkaç gün ara verildi. Sonunda uzlaşma sağlansa da setteki huzursuzluk sürüyor

YALAN DÜNYA HABERİ YALANLADI – HABER

– Gülse Birsel’in yazıp oynadığı, Olgun Şimşek, Füsun Demirel,     Altan Erkekli, Hasibe Eren, Sarp Apak, Öner Erkan, Nihal Yalçın, Bartu Küçükçağlayan, İrem Sak ve Gupse Özay gibi oyuncuların rol aldığı ‘Yalan Dünya’ dizisi çıkan bir tartışma yüzünden az kalsın yalan olacaktı.

– Kanal D’nin sevilen dizisinin setinden sızan bilgilere göre senarist Gülse Birsel’in, D Yapım’la ters düşmesi yüzünden çıkan kriz kanal yönetimini ve set çalışanlarını zora soktu.

– Bazı konularda yapımcıyla anlaşamayan ve tartışma yaşayan Birsel, kanal yönetimine  yapımcıyı şikayet edince olanlar oldu. Bunu duyan yapımcı da soluğu Kanal D’de aldı ve hakaretler yağdırarak Birsel’i şikayet etti.

– Tartışmanın büyümesinin ardından Birsel, seti durdurdu ve çalışanlara birkaç gün izin verdi. Kriz,  kanalla sözleşmeyi fesh etmeye ve diziyi bitirme noktasına kadar geldi. Ancak     yönetim, bir orta yol bulup çekimlerin tekrar başlaması konusunda Birsel’i ikna etti.

– İki bölüm stoklu giden ekip, önceki gün tekrar “Motor” dedi ve çekimlere kaldıkları yerden devam etti. Set çalışanlarının ve oyuncuların huzursuz  oldukları ve her an her şeyehazırlıklı şekilde çalıştıkları öne sürülüyor.

Milliyet – İlknur TAŞ

ETİKETLER: , , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.