Dolar 32,5195
Euro 34,7843
Altın 2.502,09
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Levent Erden ve Okan Bayülgen'den Mağazada Sızma teşekkürü

05.03.2014
A+
A-
Levent Erden ve Okan Bayülgen'den Mağazada Sızma teşekkürü

TVaktuel.com ÖZEL HABER: Okan Bayülgen'in sunduğu Medya Kralı'nda 'Mağazada Sızma' akımını başlatan Levent Erden, konuyla ilgili ilk defa açıklama yaptı.

'MAĞAZADA SIZMA' FOTOĞRAFLARI

BU NİYE HABER OLUR

Ünlü reklamcı Levent Erden, olayın haber olmasına şaşırdığını söyledi. Erden, “Ben hiçbir zaman anlamadım. Bu niye haber oldu? Çünkü herkesin uykusu gelir. Bu şeyden mi acaba  'Mağazalarda uyulmaz hele bir reklamcı hoca moca falansan mağazada niye uyuyorsun!'

Mağazada da uyurum tren istasyonunda da uyurum. Bu benim sorunum, kimseyi de rahatsız etmiyorum. Bunun ayrıcılıklı, farklı bir şey olması bazı twitlerde itibarın yerle yeksan oldu di mi edebiyat parçalayanlar ama sonuç olarak orada uykum geldiyse orada yatar uyurum.

BELİM AĞRIDI

Adamcağız stoktan benim beğendiğim 45.5 numaralık ayakkabımı bulabilmek için aşağılara falan indi. Bende sıkıldım yattım. Yattım uzandım belim ağrıyordu, yaşlı ve göbekli bir adamım. Bu tür pasaj irisi yerlerde dolandığın zaman, bellerin ağrırır ve şöyle bir uzanabilirsin. Dik koltuk olsa orada yatacaktım o zaman daha mı az olacaktı.

Neden böyle bir tanımlama, acaba çok mu fazla kuralcıyız. Mekanda oturulmaz ayakta durulur inek gibi bakılır oturacaksan poponun üstüne otur yere doğru bak gibi bir şey olmaz.

KURALLAR BANA VIZ GELİR!

Canım nerede ne isterse kimseyi rahatsız etmediğim sürece yapabilirim. Yapmaktan da keyif alırım. Başkalarını rahatsız etmeyecek şeylerin kuralları da bana vız gelir. Kimse de kusuruma bakmasın. Ben hayatım boyunca kurallardan çok rahatsız oldum. Kurallar sadece diğerlerini rahatlatmak içindir. Diğerlerine karışmadığım sürece kusura bakılmasın herkes kendi kuralını cebine koysun onunla dolaşsın. Biz kuralları çok fazla seviyoruz. Çok da hoşumuza gitmeye başladı. Hergün daha fazlası geliyor. Kurallar bir düzenlemden çok kalıplamaya yaramaya başladı. İnternet falan diyoruz herkesin rahatlamaya başladığı zamanda niçin basit bir 'adam yattı uzandı' Ne var bunda bile 'Uyudu, üstelik reklamcı, Okanın bile arkadaşı, ahlaksız herif' bunun böyle görülmediğini zannediyorum ve bu kadar fazla cevap gelmeside herkes içinde küçük bir heryerde uyumak, annen su içme dediğinde içme gibi” dedi.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen, 'Mağazada Sızmak' fotoğrafları yollayan izleyicilere teşekkür etti.

Bayülgen, Birde zor olan şu evde çekilen fotoğraflar değil. Amerika'da, Fransa'da, Almanya'da ve Türkiye'de öyle korka korka mağazalara gitti bir çok genç. Çünkü mağazalarda fotoğraf cekmek de güç. Sanayi hırsızlığına girebiliyor, mağazada fotoğraf çekildiği zaman özellikle yurtdışında ve bizde de alışeris merkezlerinde. Dolayısıyla zor bir işi başardılar. Çok da gelmiş. Çok teşekkür ediyoruz gönderenlere. Önümüzdeki cuma tekrar yayınlıcaz” dedi.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.