Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Suskunlar 9. Bölüm 2. Fragmanı

05.03.2014
A+
A-
Suskunlar 9. Bölüm 2. Fragmanı

Show TV'nin sevilen dizisi Suskunlar'ın Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümünde kardeşlerin arasına yalan girecek.

Bilal'in kardeşlerine söylediği yalanlar birikti. Yaptıklarının hesabını vermesi artık çok zor. O vicdan azabıyla kıvranırken, Ecevit işin içine iyice karışan babasını İrfan'dan bu sefer uzak tutmak zorunda. Çünkü yeni plan bir hatayı daha kaldırmaz. Ecevit şimdi bir taşla iki kuşa birden son darbeyi vuracak. Biri İrfan. Ya Ecevit'in elinden kurtulacak ya damgayı yiyecek.

Öteki ise sırasının geldiğinden dahi habersiz. Ecevit ve Bilal arasındaki sorgusuz dayanışma Bilal'in vicdanını iyiden iyiye zorlayacak. Ahu'yu kırmak pahasına Ecevit, Bilal için aralarındaki mesafeyi korumaya çalışıyor çünkü. Ecevit'in yeni tavırları Ahu'nun kafasını karıştıracak. Birsen ise ikisinin hislerini kurcalamaya devam edecek. Ama keşfettikleriyle artık sabrı taşacak. Vicdan yükü uzun süre taşınmaz. Bilal Ecevit'le sonunda yüzleşecek. İki kardeş bunun da üstesinden gelebilecek mi?

ETİKETLER: , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.