Dolar 32,3794
Euro 35,0246
Altın 2.326,52
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Saba Tümer Cameron Diaz ve Matthew Morrison ile buluştu

05.03.2014
A+
A-
Saba Tümer Cameron Diaz ve Matthew Morrison ile buluştu

Saba Tümer, röportaj yaptığı ünlü Amerikalı yıldız Cameron Diaz'a kendisinin de hiç evlenmediğini belirterek evlilik konusunda toplumsal bir baskı yaşayıp yaşamadığını sordu.

Saba Tümer, çok ses getiren Jennifer Lopez ve Rodrigo Santoro röportajından sonra ikinci röportajını milyonların hayran olduğu dünyaca ünlü star Cameron Diaz ve Amerika’nın ödüllü müzikal ve televizyon oyuncu Matthew Morrison ile yaptı..

Saba Tümer : Filminizi seyrettim. Gerçekten çok iyi. Seyrederken çok iyi zaman geçirdim. Filmde bir hamileyi canlandırıyordun ama gerçek hayatta hiç doğum yapmadın. Harika bir sahneydi, nasıl hazırlandın?

Cameran Diaz : Teşekkürler, Daha önce bir kaç doğum gördüm. Kız kardeşimin yaptığı 3 doğumada şahit oldum. Doğumhanede  o duyguların yaşadım. Orada olup uzun süredir  heyecanla, beklediginiz bir şey var dünyaya gelecek olan..  Beklentileri  umudu heyecanı hepsini bir arada yaşıyorsunuz …


Saba Tümer: Çok gerçekçiydi.. Sanki gerçekten doğum yapıyormuş gibiydi.

Matthew Morrison : Bu sahneyi nasıl oynayacağımı düşünürken Cameron Diaz’ın ortaya cıkardıgı oyunculuk bambaska bir bakış açısı getirdi. Ağlama beklemiyordum ve cok gerçekci oldu. Gerçekten beni ağlattı.


Saba Tümer : Evlenmek çocuk sahibi olmakla ilgili toplumun genel bir baskısı vardır.Senin üzerinde böyle bir baskı var mı ? Sen hiç evlenmedin ben de öyle..

Cameran Diaz: Ben bir baskı hissetmiyorum ama benim evlenmemi isteyen kişiler de var… Ne mi düşünüyorum ben böyle çok mutluyum.. Durumumdan hoşnutum. Ben herşeye açığım. Hayatımda  bir şeylerin olması için  ümit etmiyorum. Sevgiyle istedigim seyler zaten bana geliyor…

 
Saba Tümer Harika bir cevap . Cameron’ın vüdunu gördüğünde ne hissettin? Şok edici olmalı?

Matthew Morrison: Yoğun şeyler hissettim. Çünkü çok yakın dans ediyorduk ve benim onu kaldırdığım, onunda bacaklarını belime doladığı bir dans hareketi vardı, bacaklarıyla beni o kadar güçlü sıkıyordu ki zor nefes aldım. Daireler çizdik ve neredeyse bayılıyordum. Bacakları çok kuvvetli.

 
Saba Tümer: Türkiye'ye gelmeyi düşünüyor musunuz?

Cameran Diaz : Ben daha önce Türkiye'de bulundum. İstanbul gerçekten çok güzel.

Matthew Morrison: Son zamanlardan herkes Türkiye'den bahsediyor.   Bir sebepden ötürü herkes ne kadar harika bir yer olduğundan bahsediyor. Ciddiyim, gitmek istiyorum.

Saba Tümer: Her gün egzersiz yapıyor musun? Neler yersin, yemezsin?   Nasıl bu kadar fitsin?

Cameran Diaz: Her koşulda istikrarlı olmak gerçekten önemli. Her koşulda vücuduna bakmak önemli. Fit olmayı seviyorum.Güçlü kalmaya çalışıyorum yediklerime dikkat ediyorum.

Başarılı aktör Ben Falcone, Örümcek Adam filmi ve True Blood dizisinden tanıdığımız Joseph Manganiello, Gossip Girl dizisinin “Nate”i Chace Crawford ve Alacakaranlık filmlerinden tanıdığımız Anna Kendrick röportajları da yarın Saba Tümer İle Bugün’de olacak..

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.