Dolar 32,5241
Euro 34,7579
Altın 2.493,07
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Bulutların Ötesi 6. Bölüm Fragmanı

05.03.2014
A+
A-
Bulutların Ötesi 6. Bölüm Fragmanı

Ece Uslu ve Yavuz Bingöl'ün başrollerini oynadığı Bulutların Ötesi 6. bölümüyle Cuma akşamı 19.50'de TRT 1'de…

BULUTLARIN ÖTESİ 6. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

YENİ BÖLÜM KONUSU

Dağhan, hastaneye kaldırılır. Herkes için endişeli bir bekleyiş sürmekte, Bekir, Elif ve Dağhan için elinden geleni yapmaktadır. Doktorun, Dağhan’ın hastalığıyla ilgili söyledikleri, Elif’i, Cüneyt’le boşanma kararı hakkında son bir defa düşünmeye iter. Cüneyt, Elif’in kendisinden ayrılmaması için her yolu denemektedir, Bekir’in evine gider ve beklenmedik bir teklifte bulunur. Bu teklifi duyan Elif, son ve kesin kararını vermiştir artık.

Fatih, Asiye ile kavga eder, bu kavga, Sivas’a geri dönme kararını perçinler. Bekir, Fatih’in Boğaziçi Güreş Müsabakaları’na katılmasını istemekte, Fatih’i bu yönde ikna etmeye çalışmaktadır. Fatih önce karşı çıkar. Ancak, Asiye’nin Bekir’le ilgili gerçekleri Fatih’e anlatması, kararını sorgulamaya iter.

Hatice için bir doğum günü partisi düzenlenmiştir. Bu parti, herkes için sürpriz gelişmelere neden olacaktır.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.