Dolar 32,5025
Euro 34,7419
Altın 2.495,39
BİST 9.490,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Ramazan sofraları TV8'de kuruluyor

05.03.2014
A+
A-
Ramazan sofraları TV8'de kuruluyor

tv8 ile keyifli bir Ramazan geçirmeye hazır mısınız? Bu yıl Ramazanda sofralar Arda'nın Ramazan Mutfağı ile kurulacak, Erkan Tan ile şenlenecek..

Pratik tarifler ve birbirinden leziz yemeklerle 'Arda'nın Ramazan Mutfağı' Ramazan ayında tv8 ekranlarında…

Yapımcılığını Özlem Erginay Karaca'nın yaptığı 'Arda'nın Ramazan Mutfağı'nda, Leblon'un sahibi Arda Türkmen, yiyecek-içecek sektöründeki deneyimlerini ve en lezzetli tariflerini izleyicilerle paylaşıyor. Farklı tatlar ve özel sunumların yeni adresi 'Arda'nın Ramazan Mutfağı', her gün öğleden sonra 16.00-17.00 saatleri arasında ekranlara geliyor.

Arda Türkmen'in sunduğu 'Arda'nın Ramazan Mutfağı' 20 Temmuz Cuma gününden itibaren Ramazan ayı boyunca her gün farklı kanal tv8'de…

Bir Ramazan klasiği Erkan Tan ile Ramazan…

“Erkan Tan ile Ramazan” bu yıl da 11 ayın sultanı Ramazan ayı boyunca her gün ekranlarınızdan evlerinize konuk olarak iftar saatlerinize renk katacak.

Yıllarca Sultanahmet Meydanın'dan yaptığı Ramazan programlarıyla yepyeni bir format oluşturan Erkan Tan, ekranların ramazan geleneğini, “Erkan Tan ile Ramazan” programını Ankara'ya Hamamönü'ne taşıyor. Sokaklarda halkın içinde gezerek, halkla beraber gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören Ramazan programı yine aynı coşkuyla sizlerle buluşacak.

Geçtiğimiz yıllarda büyülü atmosferiyle herkesi kendisine hayran bırakan tarihi mekan, Altındağ Hamamönü bu yıl da programa ev sahipliği yapıyor. Atatürk'ün ve Cumhuriyetimizi kuranların yaşadıkları mahalleden, Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşı'mızı duvarlara yazdığı evin önünden, 500 yıllık tarihi Tacettin Camii'nin bahçesinden, Altındağ Hamamönü'nden gerçekleşecek “Erkan Tan ile Ramazan” programı sizleri 100 yıl öncesine götürecek ve ramazan coşkusunu her yanı tarih kokan bu muhteşem mekandan yaşatacak.

“Erkan Tan ile Ramazan” her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden renkli konukları, coşkulu ramazan eğlenceleri, memleketimizden insan manzaraları ile iftar saatlerinizin vazgeçilmezi olmaya devam edecek.

“Erkan Tan ile Ramazan”, her akşam iftardan önce saat 18:00'de, farklı kanal Tv8'de…

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.