Dolar 32,3669
Euro 34,9566
Altın 2.325,55
BİST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Kıvanç, Kenan ve Çağatay aynı yerde olacaklar!

05.03.2014
A+
A-
Kıvanç, Kenan ve Çağatay aynı yerde olacaklar!

Genç kızların sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Çağatay Ulusoy yeni sezonda aynı yerde olacaklar.

Ünlü oyuncular yeni sezonda Galatasaray’ın maçlarını tribünde izlemek için TT Arena’dan sezonluk kombine bilet satın aldı.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki “Kim daha çok kombine bilet sattı?” rekabetine şimdi de ‘yakışıklı ’ farkı damga vuracak. Ye ni se zon öncesi takımlarının maçlarını statta izlemek için kombine biletlere akın eden Galatasaraylı taraftarlar arasında Türkiye’nin en yakışıklı üç ismi de vardı.

GENÇ KIZLAR YERLERİNİ ARIYOR 

Fanatik Galatasaraylı olan genç kızların sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Çağatay Ulusoy geçtiğimiz günlerde Türk Telekom Arena’dan kombine bilet aldı. Üç yakışıklının hayranı genç kızların onlara yakın olabilmek için kombinelerinin stadın hangi bölümünden olduğunu bulmaya çalıştığı öğrenildi.


 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.