Dolar 32,4742
Euro 34,8002
Altın 2.479,87
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Ömür Gedik ile Seyfi Dursunoğlu tartıştı

05.03.2014
A+
A-
Ömür Gedik ile Seyfi Dursunoğlu tartıştı

TVaktuel.com ÖZEL HABER: Benzemez Kimse Sana yarışmasının dün akşamki bölümünde jüri üyesi Seyfi Dursunoğlu ile yarışmacı Ömür Gedik arasından sert bir tartışma yaşandı.

Benzemez Kimse Sana yarışmasının puanlama bölümüne geçildiğinde Pelin Öztekin söz alarak hayvan haklarını korumak için  Meclis'ten yasa çıkarılması gerektiğini söyledi. Ömür Gedik'le birlikte Başbakan Erdoğan'la görüştüklerini anlatan Öztekin, puanlamaya sıra gelince 5 puanı Ömür Gedik'e verdi. Jüri uyarısı Seyfi Dursunoğlu'nun “Hayvan Hakları'nda ortak hareket ettiğin için Ömür Gedik'e oy verdin” eleştirisi karşısında Pelin Öztekin, kendini savundu.

Ömür Gedik'in taklidi beğendiği için oy verdiğini söyledi. Ömür Gedik'te söze girerek, “Kime oy vereceğimize jüri üyeleri mi karar verecek” diyerek sert bir çıkış yaptı.
 
Ömür Gedik, puanlama sırası kendisine geldiği zaman, Pelin Öztekin'e 5 puan verdi ve jüri üyesi Seyfi Dursunoğlu'nun sinirlenmesine neden oldu. Dursunoğlu, “Sizlerden daha çok hayvan severim ama burada yarışmanın ciddiyetine aykırı davranıyorsunuz” diyerek tepkisini devam ettirdi. Programın sunucusu Murat Başoğlu'nun araya girmesi ile tartışma daha da büyümeden geçiştirildi.

 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.