Dolar 32,5195
Euro 34,7843
Altın 2.502,09
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Kanal 7'de yeni dönem başlıyor

05.03.2014
A+
A-
Kanal 7'de yeni dönem başlıyor

Kanal 7 yeni yayın döneminde birçok yeni ve farklı programla izleyicinin karşısına çıkıyor.  Zahid Akman’ın Genel Yayın Yönetmenliğine geçişi ile değişim rüzgârları esen Kanal 7’de yeni bir dönem başlıyor.

Yepyeni projelerle yeni yayın dönemine bomba gibi girmeye hazırlanan Kanal 7’nin transfer sürprizlerinden biri, yıllardır gündüz kuşağının güçlü isimlerinden biri olmayı başaran Esra Ceyhan oldu. Yaşam, eğlence, haber, spor ve tartışma gibi iddialı programlarıyla yeni yayın döneminde izleyici yepyeni Kanal 7 ile buluşacak. Kanal 7 televizyon dünyasındaki amansız rekabete, ilkelerinden taviz vermeden katılıyor.

KANAL 7 YENİ DÖNEM TANITIM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

İşte yenilenen Kanal 7’nin muhteşem sürprizleri;

Esra Ceyhan Kanal 7 ile ekranlara dönüyor

Gündüz kuşağının başarılı ismi Esra Ceyhan 15. Yılında Kanal 7 ekranlarında…Esra Ceyhan’ın hazırlayıp sunduğu, ‘Esra Ceyhan’ la A’dan Z’ye’ 10 Eylül 2012 tarihinden itibaren yeni yayın dönemiyle hafta içi her gün öğleden sonra kuşağında Kanal 7 ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

Düzeyli spor programlarının hasreti Kanal 7 ile bitiyor…

Spor dünyasının duayen isimlerinden Ümit Aktan‘ın ve Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Ali Gültiken'in yorumlarıyla katıldığı, futbol dünyasına yeni bir soluk getiren futbol analiz programı Çapraz Bağlar Mustafa Ekşi’nin sunumuyla Kanal 7'de.

Yabancı gelinler Kanal 7’de yarışacak

Yabancı gelinlerin, yeni memleketlerini ne kadar anladıklarını, beylerin eşlerine Türkiye’ye dair neler öğrettiklerini eğlenceli yoldan anlatacak yarışma ‘Yabancı Yarim’ Dost Elver’in sunuyulla 8 Eylül 2012 Cumartesi günü başlıyor.

Müziğin doyumsuz melodisi, sohbetin kalitelisi; Gece Mavisi

Melodileri ve sohbeti buluşturan ‘Gece Mavisi’ Canan Tuğaner’in sunumuyla, sıradanlaşmış müzik ve sohbet programlarından sıkılanlar için geliyor.  Çok farklı, çok renkli bir müzik/sohbet programı izleyenleri bekliyor.

Hafta sonunun yemekleri Cuma’dan hazır

Ünlü konuklar, lezzetli tatlar, pratik tarifler… Hepsi ve daha fazlası “Esat'la Haftanın Lezzeti”nde… Türk televizyonlarının en sempatik aşçısı ve  Türk Aşçı Milli Takım Kaptanı Esat Özata, Kanal 7 ekranlarında tecrübelerini paylaşacak.

Aşkın töreye isyanı: “Sıla” yeni dönemde Kanal 7’de

Daracık sokakları olan topraklarda kanun tanımaz töreler, töreye karşı gelen aşk! Cansu Dere ve Mehmet Akif Alakurt’un başrollerini paylaştığı ‘Sıla’ sevenleriyle hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında buluşacak.

Kanal 7'den yepyeni çok farklı bir gezi programı daha; “Gezebilsem”

“Yol  kenarındaki şehir tabelasının önünde durulur, çocukların top oynadığı köy meydanına gidilir… Amcalarla kahve içilir. Pembe yanaklı teyzelerle gözleme yenilir.” Gezi programları hep böyle olmak zorunda mıdır?. Oyuncu Kerem Fırtına’nın sunacağı “Gezebilsem” gezemeyen bir gezginin eğlenceli  görüntülerini ekranlara getirecek.

Hafta Sonu keyfine eğlence katan program: Şaka Da Şuka

Güvenlik kameraları, cep telefonu kameraları, araç kameraları… Kameralar dört bir yanımızı sarmışken yapılan her sakarlık kayıtlara giriyor, birbirinden komik görüntüler ekranlara geliyor. İşte o görüntülerin en komikleri, en eğlencelileri Samanta Mendes’in sunumuyla Şaka Da Şuka’da.

DEVAM EDENLER


İskele Sancak

Ahmet Hakan, Akif Beki, Mustafa Karaalioğlu, İbrahim Kıran ve Erhan Çelik’ten sonra tartışma programlarının klasiği İskele Sancak’ın dümenine Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet geçiyor. Tartışma programlarında fikirlerin çarpıştığı dönemlerde başlayıp efsaneleşen İskele Sancak artık Mehmet Acet’in sunumuyla Kanal 7 ekranlarında olacak.

Başkent Kulisi

Türkiye’de ve dünyada yaşanan gelişmeler, başkentin kulislerinde konuşulanlar, olayların kısa-orta ya da uzun süreli etkileri Başkent Kulisi’nde konuşuluyor, tartışılıyor.

Dr. Feridun Kunak’ın Show

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Feridun Kunak, sağlık ve şovu birleştirdiği, sağlık sorunlarını herkesin anlayabileceği bir dille anlattığı Dr. Feridun Kunak Show’la Kanal 7 ekranlarında olacak. Programda tıp alanında verilen bilgilerin yanı sıra dinamik ve eğlenceli bir içerik izleyiciyle buluşuyor.

Mustafa Karataş’la Muhabbet Kapısı

İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş’ın Kur’an ve sünnet ışığında dini ve manevi hayata ilişkin sorulara cevap verdiği sohbetleri her Pazartesi akşamı Kanal 7’de.

Ömer Döngeloğlu İle Önden Gidenler

Ömer Döngeloğlu’nun etkileyici anlatımlarıyla İslam tarihinden bugüne ışık tutan kesitlerin yer aldığı Önden Gidenler Perşembe akşamlarına manevi bir hava katıyor.

Cuma Sohbetleri

Muhsin Bay’ın hazırlayıp sunduğu programda Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan her hafta Kur’an ve sünnet ışığında dini hayata ilişkin soru ve sorunları yanıtlıyor.

Mutlu bir yuvanın sırları bu programda

40 yıl bir yastığa baş koyanların gerçek aşk hikayelerinin anlatıldığı ‘Bir Yastıkta 40 Yıl’da mutlu evliliğin sırları paylaşılıyor.

İkbal’le Diyar Diyar ve Hayatın İçinden

İkbal’le Diyar Diyar’da her hafta Anadolu’nun birbirinden farklı tatları ve ilgi çeken mekanları izleyenlerle buluşuyor.

Hayatın her alanından konunun yer aldığı, Hayatın İçinden hafta içi her gün İkbal Gürpınar’ın sunumuyla ekrana gelecek.

Nil’in Dünyası

Nil Yeğin'in sunumuyla ekrana gelen  “Nil'in Dünyası” Brezilya'dan Hindistan'a, Japonya'dan Kamboçya'ya kadar dünyanın farklı renklerini ve haberlerini izleyiciyle buluşturuyor.

KANAL 7’DE HABER

Haber Saati

Erhan Çelik’in sunduğu, Türkiye’nin en usta gazetecilerinden Fehmi Koru’nun yorumlarıyla katıldığı Haber Saati hafta içi her gün saat 20.30’da olayların perde arkasını izleyiciyle buluşturuyor.

Ana Haber

Deneyimli haber sunucusu Hülya Seloni’nin sunduğu Türkiye ve dünya gündemindeki en sıcak ve en önemli gelişmeleri en önce ve en hızlı şekilde Kanal 7’de izleyiciyle buluşturuyor.

Kanal 7’de Sabah

Banu Taviloğlu’nun sunumuyla ekrana gelen Kanal 7’de Sabah, siyasetin kalbi Ankara’daki gelişmelerden kültür sanata; kadar her türlü konu ve gelişmeyi sabahın ilk ışıklarıyla ekrana taşıyor.

Haftasonu Haberleri

Tümer Doğru'nun sunduğu Hafta sonu Haberleri’nde, bir haftada, Türkiye ve dünyada yaşanan gelişmeler, son dakika haberleri, özel dosyalar ve birbirinden ilginç haberler yer alıyor.

ETİKETLER: , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.