Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Polat Alemdar'ın yeni düşmanı Mete Aymar

05.03.2014
A+
A-
Polat Alemdar'ın yeni düşmanı Mete Aymar

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni bölümleri atv ekranlarında 13 Eylül perşembe günü ekranlara gelecek.

KURTLAR VADİSİ PUSU 162. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kurtlar vadisi'nin yeni bölümü Memati karakterinin ölmesi ile başlayacak. Polat Alemdar, yıllardır dava birlikteliği yaptığı kardeşi Memati'nin ölümünden sonra intikam almak için yemin ediyor. Memati'nin intikamını almak için yemin eden Polat Alemdar'ı hiç kimse, hiçbir şey durduramıyor.

Yeni sezonda Polat Alemdar'ın yeni düşmanı ortaya çıkıyor: Mete Aymar. Geçtiğimiz sezon bahsedilen iki Mete'den biri olan Mete Aymar, yayınlanan tanıtımlarda ülkeyi devralmaya gelmiş kişi olarak gösteriliyor.

Perşembe akşamı yayınlanmaya başlayacak olan Kurtlar Vadisi'nin yeni kanalında daha çok aksiyonlu sahnelere yer vermesi bekleniyor.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.