Dolar 32,5417
Euro 34,9466
Altın 2.428,95
BİST 9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Türker İnanoğlu dizileri bırakıyor

05.03.2014
A+
A-
Türker İnanoğlu dizileri bırakıyor

Çiçek Taksi, Arka Sokaklar ve atv ekranlarında bu sezon gösterilmeye başlanacak olan Alev Alev dizilerinin yapımcısı Türker İnanoğlu, dizi sektöründen ayrılacağını açıkladı.

Erler Film’in sahibi Türker İnanoğlu, 'Dizileri bırakacağım. Diziler beni çok yoruyor. 90 dakika bir dizi! Bir film de 90 dakika. Yani hafta 3 dizi 3 film yapmak demek. Bu yoruyor beni. Dizi işinden çekiliyorum. Film yapacağım' dedi.

REYTİNG REKORTMENİ

Yabancı Damat'tan Akasya Durağı'na, Arka Sokaklar'dan Cennet Mahallesi'ne bir çok başarılı dizinin yapımcısı olan İnanoğlu, Türk sinemasına da yüzlerce film kazandırdı. İkinci Bahar dizisiyle reyting rekorları kıran ünlü yapımcı, dizi sektöründeki çalışma koşullarından duyduğu rahatsızlıktan dolayı ayrılık kararı aldı.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.