Dolar 32,5649
Euro 34,7693
Altın 2.489,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

TV8'in yeni yayın döneminde hangi programlar yayınlanacak

05.03.2014
A+
A-
TV8'in yeni yayın döneminde hangi programlar yayınlanacak

tv8, 1 Ekim Pazartesi itibariyle yeni yayın dönemine başlıyor. İşte sabah saatlerinden başlayarak izleyicileri bekleyen programlar…

tv8’de Bu Sabah;

Ekranların sevilen haber yüzü Bilge Yurtdagülen artık her sabah günün taze haberleri, interaktif ve dinamik sunumu ile tv8’de Bu Sabah’ta olacak. Program hafta içi her gün 06:30’da ekrana geliyor.

Erkan Tan’la Başkentten;

Ekranların sevilen yüzü Erkan Tan başkentten yaptığı programında; politikadan teknolojiye, hukuktan sağlığa, modadan sanata, müzikten eğitime kadar hayata dair tüm konu başlıklarını; ülkenin en iddialı isimleri ile tam 14 yıldır tartışmaya devam ediyor. İçinden canlı canlı ' Ankara'nın en işlek caddesinin geçtiği' dekoruyla ‘Erkan Tan ile Başkent’ programı hafta içi her gün saat 08:00’da.

Aramızda Kalsın;

Magazin dünyasının deneyimli ve cesur ismi Sacit Aslan ve sevilen köşe yazarı Pelin Çini “Aramızda Kalsın” diyor. Gazetelerin magazin gündemini ekrana taşıyor. Canlı telefon bağlantıları ve konuklarıyla olayları masaya yatırıyor. Sacit Aslan ve Pelin Çini, en sıcak ünlü haberleri, en özel sohbetler ve ses getirecek röportajlarla hafta içi her sabah 09:30’da kaliteli magazinle evlerinize konuk oluyor.   

Seda Sultan;

Türkiye’nin dört bir köşesinden canlı bağlantılarla sabah kuşağına yeni bir bakış açısı getiren programda sanat, iş, cemiyet ve siyaset dünyasının dev isimleri Seda Sayan’ın konuğu oluyor ve birlikte gündemi yorumluyorlar. Her biri kendi alanında uzman isimlerin stüdyo konuğu olduğu Seda Sultan, hafta içi her gün saat 10:30’da;

Böyle Bir Şey Var Mı?;

Cengiz Semercioğlu; magazin, spor, gündemdeki konular, popüler kültür, sosyal medya, günün ratingleri, ünlü konukları ve keyifli sohbetlerle gün ortasına imzasını atıyor. Böyle Bir Şey Var mı? yeni sezonda yeni saatinde hafta içi her gün 13:30’da.

İkon Makinası;

Moda dünyasının renkli ismi Barbaros Şansal, podyumların deneyimli isimleri Seda Ertan ve Deniz Pulaş’ın sunacağı programda, her gün 3 farklı kadın aday ‘Güne Başlarken’, ‘Gündelik Yaşam’ ve ‘Adab-ı Muaşeret’ konularında giyimleri ve davranışlarıyla yarışarak hafta sonundaki büyük finale kalmak için uğraşıyor. ‘İkon Makinası’ moda sunumu, müzik performansları, sahne sanatları ve konuklarının da olduğu bölümlerle izleyici ile buluşuyor. Program hafta içi her gün 14:30’da yayınlanacak.

Haberaktif;

Haberaktif 10.yılında da Gökmen Karadağ’ın tecrübesiyle yoluna devam ediyor. Haberaktif programı özel köşeler ve sürprizlerle yeni yayın döneminde de hafta içi her gün saat 17:00’da.

tv8 Ana Haber;

Gürcan Çilesiz yönetimindeki haber merkezinin hazırladığı tv8 Ana Haber Bülteni, yılların deneyimli spikeri Kaan Yakuphan'ın sunumuyla her akşam yeni saati 18:30'da ekrana geliyor.

Metropolis;

Ekranların fenomen ismi Okan Bayülgen, bu sezon herkesin merakla beklediği bilgi yarışması Metropolis ile ekranlara geliyor. Metropolis hafta içi her akşam 19:15’te tv8'de.

Telegol;

Serhat Ulueren moderatörlüğünde Erman Toroğlu, Ziya Şengül, Gökmen Özdenak, Kaya Çilingiroğlu ve pazartesi günleri aralarına katılan Selim Soydan ile ekranlara gelen Telegol, pazar ve pazartesi geceleri tv8'de…

Trophy Türk;

Ünlülerinde aralarında olduğu 20 cesur yarışmacısı ile Afrika’nın beşiği Kenya’da mücadele, doğanın kurgusuyla yaşanıyor. Bu vahşi ortamda ayakta kalan kazanıyor!

Ertem Şener, Helin Avşar ve Taner Güngör’ün sunacağı Trophy Türk’te; Billur Kalkavan, Hale Caneroğlu, Berksan, Zaza Enden, Burcu Çetinkaya, Leyla Bilginel, Tuğba Özay, Şener Üşümezsoy, Serkan Tanırgan ve Önder Bekensir vahşi doğayla kıran kırana mücadele ediyorlar.

‘Trophy Türk Kamp Günlüğü’ hafta içi her gün saat 16:30’da, Trophy Türk yarışları ise salı, çarşamba, perşembe ve cumartesi saat 20:00’da.

Bir Ses Bir Nefes;

Halk müziğinin buğulu sesi Yavuz Bingöl ve ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı sunumuyla 'Bir Ses Bir Nefes', salı günleri saat 22:30’da ekrana geliyor.  

Bir Fikrin Mi Var?;

Türkiye mucidini arıyor! Bir Fikrin Mi Var, Ali Şen, Leyla Alaton ve Alphan Manas’lı jürisiyle, gelecek vaat eden projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bir Fikrin Mi Var? programının sunuculuğunu ise Cemal Hünal ve Tamay Kılıç yapıyor. Bugüne kadar binlerce gence kucak açan program, çok daha büyük bir organizasyonla yeni sezonda çarşamba günleri 22:30’da tv8’de.

8. Gün;

tv8’in gelenekselleşen tartışma programı 8. Gün artık eski gününde ve eski saatinde yoluna devam ediyor. 8.Gün; Gökmen Karadağ’ın moderatörlüğünde bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de Fikri Sağlar, Gülay Göktürk, Hasan Celal Güzel ve Prof. Dr. Ümit Özdağ gibi olaylara farklı ufuklardan bakan kalemlerle yoluna devam ediyor. 8. Gün, perşembe günleri 22:30’da.

ÖTV;

Geçtiğimiz sezon Okan Bayülgen’in “içgüveyi” olarak ekranlarımızda yer alan Önder Açıkbaş tiplemelerinin yer aldığı skeç programı ile bu sezon tv8’de; Mazlum, Kuddusi, Prens Atlantis gibi pek çok karakter ile karşımıza çıkacak. ÖTV cuma akşamları 23:30’da..

Bay Tahmin;

Fikret Engin ve Murat Özarı’nın sunduğu Bay Tahmin yeni yayın döneminde de tv8 izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor…

Türkiye Süper Lig, İtalya Serie A, İngiltere Premier League, İspanya La Liga, Almanya Bundesliga ve Avrupa'nın diğer liglerinden takımların son durumu en ince ayrıntısına kadar ikilinin esprili sunumları ile ele alınıyor. Program cumayı cumartesiye bağlayan gece 00:30’da ‘iddaaseverler’ ile buluşuyor.

Erken Baskı;

Oylum Talu artık Erken Baskı'nın yeni ev sahibi! Gündeme ait gazete haberlerini, kendine özgü yorumuyla değerlendiren Oylum Talu; haftanın çarpıcı haberleri, anılara uzanan yolculuklar, unutulmayan şarkılar ve ünlü konuklarıyla yaptığı sohbetlerle, cumartesi ve pazar saat 08:00’da ekrana geliyor…

Gülhan’ın Galaksi Rehberi;

Gülhan Şen’in sunduğu ‘Galaksi Rehberi’ yeni sezonda yine renkli sunumuyla izleyenleri uzak diyarlara götürüyor ve keyifli anlar yaşatıyor. Gülhan Şen, eğlenceli gezi programıyla her cumartesi saat 11:00’da sizlerle.

Elinize Sağlık;

Elif Korkmazel'in sunumuyla Elinize Sağlık, hızla yapılabilen, lezzetli yemek tarifleriyle cumartesi ve pazar günleri saat 12:00’da .

8. Etap;

Deneyimli televizyoncu ve otomotiv sektörünün tecrübeli isimlerinden Murat Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu 8. Etap, ekranların 'en uzun soluklu otomotiv programı' olma iddiasını yeni sezonda da sürdürüyor. 8. Etap pazar sabahları saat 11:00’da.

Yeni Hayat;

Mustafa Karaalioğlu’nun sunumuyla ekrana gelecek Yeni Hayat, her pazar saat 13:00’da tv8’de.

Her Pazar Açıkça;

Selahattin Sadıkoğlu, ülkenin en tartışmalı başlıklarını konularıyla tartışıyor. Program pazar günleri saat 15.00’da ekranlara geliyor.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.