Dolar 32,5417
Euro 34,9466
Altın 2.428,95
BİST 9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Ozan Güven hangi markanın reklam yüzü oldu?

05.03.2014
A+
A-
Ozan Güven hangi markanın reklam yüzü oldu?

Ünlü marka yeni kampanyasının reklam filmi için Türkiye'nin en sevilen oyuncularından Ozan Güven'le anlaştı.

Çay tutkunlarının vazgeçilmezi Lipton, yeni promosyon kampanyasının reklam yüzü olarak Ozan Güven ile anlaştı.

Ünlü oyuncu, bu eğlenceli reklamda Lipton Poşet Çay ile sohbet ederek hem poşet çayı bardakta doğru demlemeyi eğlenceli bir yöntemle gösterecek, hem de promosyonun ödüllerini duyuracak. Reklam filmi Ekim'in ikinci haftasından itibaren ekranlarda olacak.

Çay tutkunları için çayın en seçkin harmanlarını hazırlayan Lipton, yeni promosyon kampanyasının reklam filmi için Türkiye'nin en sevilen oyuncularından Ozan Güven'le anlaştı.

Ozan Güven, reklam filminde Lipton Poşet Çay'ı sıcak su dolu bardağa daldırarak Poşet Çay'a promosyonun ödüllerini eğlenceli bir şekilde anlattırıyor. Dağıtılacak ödüllerin 5 Mini Cooper, 10 Vespa ve 100 iPad olduğunu öğrendikten sonra da bardakta demlenen çaydan bir yudum alıyor. Ozan Güven, bardaktaki çayla sohbet ederken Lipton poşet çayın bardakta nasıl demlemesi gerektiğini de eğlenceli bir yolla izleyiciye gösteriyor. İzleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak reklam filmi Ekim'in ikinci haftasından itibaren ekranlarda olacak.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.