Dolar 32,3669
Euro 34,9566
Altın 2.325,55
BİST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Behzat Ç.'nin jeneriğine Hollywood'dan ödül

05.03.2014
A+
A-
Behzat Ç.'nin jeneriğine Hollywood'dan ödül

Behzat Ç. tanıtım videosu Key Art Awards 2012′de 'teaser' kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

Ya Da Film tarafından hazırlanan Behzat Ç. tanıtım videosu Key Art Awards 2012′de 'teaser' kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

İŞTE BEHZAT Ç.'NİN İLGİNÇ JENERİK ÇALIŞMASI
VİDEO İÇİN TIKLAYIN
 
Key Art Awards, eğlence ve iletişim dünyasının en kabul gören ödül organizasyonlarından biri ve The Hollywood Reporter dergisi tarafından düzenleniyor.

The Hollywood Reporter ise, Adweek, Bilboard gibi dergileri ve Clio ödül organizasyonunu da bünyesinde barındıran Prometheus Global Media tarafından haftalık olarak yayınlanıyor. Ödül töreni 17 Ekim günü Hollywood'da, ArchLigt Cinerama'da düzenlenecek.

Büyük emeklerle hazırlanan Behzat Ç. tanıtım videosunun yapımcısı Suat Küçükaydın ödülle ilgili şunları söyledi:

“Behzat Ç. için yaptığımız jeneriği Vimeo'ya koyduktan sonra Key Art Awards'dan, jeneriği bu yarışmada görmek istediklerini beyan eden bir mail geldi. Biz de videoyu gönderdik. Perşembe günü de Ghost Rider, Paranormal Activity, Abraham Lincoln Vampire Hunter, Avengers gibi yapımların teaser'larını geride bırakarak gümüş ödül kazandığımızı öğrendik.”

(Akın Arslan / Campaign Türkiye)

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.