Dolar 32,3697
Euro 35,0071
Altın 2.325,73
BİST 9.097,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Melek Baykal'a sürpriz evlilik teklifi

05.03.2014
A+
A-
Melek Baykal'a sürpriz evlilik teklifi

Cine5 ekranlarının sevilen programı “Cenk’in Ev Hali”nde Cenk Eren’in konukları; Yüksel Aytuğ ve Melek Baykal’dı. Keyifle geçen programda iki ünlü de samimi açıklamalarda bulundu.

Cenk Eren’in “eleştirdikten sonra pişman olduğun kimse var mı?” sorusunu cevaplandıran Yüksel Aytuğ, Acun Ilıcalı’yı ilk programlarında acımasızca eleştirdiğini ama sonra Ilıcalı’nın işini iyi yapmaya çalışan  “iyi bir insan” olduğunun farkına vardığını söyledi. Melek Baykal ise dizi sektöründe yaşanan haksızlıkları eleştirdi.

Set arkasında emek veren birçok çalışan ve oyuncu varken başrol oyuncularına çok yüksek ücretler verilmesini doğru bulmayan başarılı oyuncu, bu konuda adil bir düzen olması gerektiğini söyledi. Yayında keyifle sohbet eden üçlü, programda hazırlanan ayvalı tas kebabını da birlikte hazırladı. Melek Baykal patates soyarken televizyon eleştirmeni ve gazeteci Yüksel Aytuğ’da yemek için kullanılacak olan ayvaları doğradı. 
SÜRPRİZ TEKLİF
 
Melek Baykal’la evlilik üzerine konuşan Eren, sevilen oyuncunun evlilik konusunda çok da başarılı olmadığını anlatması üzerine çok özel bir kadın olduğunu söyleyerek evlilik teklifinde bulundu. Aşk defterini altı senedir kapattığını söyleyen Melek Baykal, kendi yaşından küçük sevgilisi olan arkadaşlarını kınamadığını ancak saygı duyamayacağı böyle bir ilişkiyi asla düşünmediğini belirtti. Keyifle geçen programın finalinde üçlü, birlikte hazırladıkları ayvalı tas kebabını da afiyetle yedi.

 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.