Dolar 32,5025
Euro 34,7419
Altın 2.495,39
BİST 9.490,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Aşka Gebe dizisi Kanal D

26.10.2015
A+
A-

Hande Ataizi’nin başrolde oynayacağı Aşka Gebe’ye yeni oyuncu

Aşka Gebe dizisi Kanal D

Aşka Gebe dizisi oyuncuları kimler ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? İşte Aşka Gebe dizisinden bilgiler

Medyapım tarafından Kanal D için uyarlanan, başrollerinde Damla Colpay, Işıl Yücesoy, Hande Ataizi, Erkan Sever ve Yiğit Dikmen’in yer aldığı Aşk Gebe’ye, Sensiz Yaşayamam, 6 Mantı ve Aşk Zamanı dizilerinde rol alan Burcu Binici dahil oldu.

Yönetmenliğini Kerem Altuğ’un üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem’in uyarladığı dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Dizide, hiç beraberlik yaşamadığı halde hamile kalan genç bir kızın macerası anlatılıyor.Burcu-Binici-aşk-zamanı

Aşka Gebe, Kasım ayında Kanal D’de!

Kanal D’nin yeni sezon için hazırlıklarını sürdüğüdüğü Hande Ataizi’nin başrolde oynayacağı Aşka Gebe dizisinin erkek başrol oyuncu da belli oldu. Başrollerinde Işıl Yücesoy, Hande Ataizi ve Damla Colpay’ın yer alacağı erkek başrol için, Survivor 2014 Gönüllüler takımı yarışmacılarından ve son olarak Şehrin Melekleri dizisinde de rol alan Yiğit Dikmen ile anlaşmaya varıldı.

Yönetmenliğini Kerem Altuğ’un üstleneceği Medyapım imzalı Aşka Gebe dizisi Kasım ayında Kanal D ekranlarında olacak. Amerikan yapımı Jane The Virgin dizisinden uyarlama olacak Aşka Gebe’nin senaristliğini de Meryem Gür yapacak. Dizi için senaryo ve cast çalışmaları sürüyor. Dizide beklenmedik bir şekilde hamile kalan çalışkan, inançlı, genç bir kızın hayatı konu alınıyor.

Yiğit Dikmen daha önce Survivor Ünlüler Gönüllüler'de de yarışmıştı.

Yiğit Dikmen daha önce Survivor Ünlüler Gönüllüler’de de yarışmıştı.