Dolar 32,5611
Euro 34,7000
Altın 2.517,24
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Beş Kardeş 3. bölümde mahalleye baskın var!

02.03.2015
A+
A-
Beş Kardeş 3. bölümde mahalleye baskın var!

Ay Yapım yapımcılığında, senaristliğini ve yönetmenliğini Onur Ünlü’nün üstlendiği, ekranlara farklı bir soluk getiren Beş Kardeş”  üçüncü bölümüyle Pazartesi akşamına damga vuracak.

Dizinin yeni bölümünde; Beş Kardeş, Fahriye’yi nezarethaneden çıkartan Suat’ın evine baskın yapacak. Eğlenceli bölümde; kardeşler, abileri Sait’in önderliğinde Fahriye’yi Suat’tan kurtarmak isteyecekler. Trajikomik anlara yol açacak Fahriye’yi kurtarma operasyonu,  izleyenleri kahkahaya boğacak.

KARDEŞLER MACERADAN MACERA KOŞUYOR!
Sait yeni bölümde; bir yanda evlenme teklif ettiği Canan’ın isteme merasimini gerçekleştirme arzusu bir yandan da mahalleye yıllar sonra yeniden yerleşen Fahriye’nin istekleri arasında kalacak.

Sait iki kadın arasında hayatının en zor anlarını yaşarken kardeşleri Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz de başlarını belaya sokmakta sınır tanımayacaklar. Aynı kadına aşık olan Turgut ve Orhan’ı, Mafya babası Bahtiyar’ın kardeşi Nazlı’yı kaçırmak zorunda kalan Aziz’i, bir ayağı alçıda; Hasan’ın eski eşi Deniz’i takip eden Nazım’ın maceraları unutulmaz anlara sahne olacak.
Beş Kardeş sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 2 Mart Pazartesi saat 20.00’da Kanal D’de ekrana gelecek.BEŞ-KARDEŞ-3-1

Sait, Nazım ve Canan serbest bırakılır ama Kudret ve Fahriye nezarette baş başa kalmıştır. Sait Melike’yi alıp eve gelir ve Fahriye’ yi içerden çıkartmak için elinden geleni yapar. Turgut ,Şevval’in peşindedir ve tekrar buluşup derdini anlatmaya çalışmaktadır. Ama bunu nasıl yapacağını kendi de bilmemektedir. Orhan, abisi Turgut’un da Şevval’in peşinde olduğunu anlamış ve bu sebeple bunalıma girmiştir. Aziz çiftlikte temiz bir dayak yemiş ve ahıra kapatılmıştır. Bahtiyar Bey’ in kardeşi Nazlı’ nın yardımı ile kaçar ve beraber eve gelirler.Nazım bir ayağı alçıda, Hasan’ın eski eşi Deniz’ i takibe devam ederken araya yine şiirler girer. Fakat akşam eve döndüğünde Hasan’ ın yaralı bir halde onu beklediğini görür.Sait kardeşlerini toplar ve Fahriye’yi nezaretten çıkarıp götüren Suat’ın evini basmaya gider. Sait, Fahriye’ye Canan’ı nasıl anlatacak? Canan’ ı söz verdiği gibi istemeye gidecek mi? 2 Mart Pazartesi Günü Saat 20:00’de Kanal D’de…

BEŞ KARDEŞ 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BEŞ KARDEŞ 3. BÖLÜM 1. FRAGMANI