Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Parçalı Bulutlu

Cesaret dizisi Star TV

28.09.2015
A+
A-

Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım’ın yeni dizisi Cesaret’in çekimleri yurtdışında başlıyor

Cesaret dizisi Star TV

Cesaret dizisi konusu nedir ne zaman başlıyor kimler oynuyor? İşte Meryem Uzerli Murat Yıldırım yeni dizisi Cesaret konusu oyuncuları yayın tarihi

MERYEM UZERLİ VE MURAT YILDIRIM CESARET İÇİN BULUŞTU-FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Uzun bir hazırlık dönemi geçiren, başrollerini Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım’ın paylaşacağı Cesaret dizisinin kadrosuna ünlü bir oyuncu daha katıldı.  Türk – Arap ortak yapımı, senaryosunu Ozan Aksungur ve Cüneyt Aysan’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan kardeşlerin üstlendiği diziye Mehmet Aslantuğ dahil oldu.  Murat Yıldırım ve Meryem Uzerli’nin başrolünü paylaşacağı dizinin çekimleri başlıyor.

2014 yılında Meryem Uzerli ile dizi için anlaşılan ve ilk önce 2015 Mart olarak planlanan, 2015 Eylül’e sarkan dizinin çekimleri 2015 Ekim’de  Fransa’da başlayacağı öğrenildi. Başrol Oyuncusu Murat Yıldırım ve Meryem Uzerli’nin 5-15 Ekim tarihlerinde Fransa’ya gideceği öğrenildi. 03 Prodüksiyonun yapımcılığını yapacağı Cesaret Aralık ayında Star TV’de ekrana gelecek.

Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım, Star TV ekranlarında yayınlanacak yeni dizileri için biraraya geldi.

Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım, Star TV ekranlarında yayınlanacak yeni dizileri için biraraya gelmişti

Türk – Arap ortak yapımı şirket arasında yaşanan bir süredir yaşanan senaryo-senarist krizi çözüldü. Diziyi daha önce Reaksiyon dizisini kaleme alan Ozan Aksungur ve Cüneyt Aysan yazacak. Büyük merakla beklenen Cesaret dizisinin yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan kardeşler yapacak. Dizinin Kasım ayında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Meryem Uzerli’yi Muhteşem Yüzyıl’dan sonra ekranlara döndürecek olan uzun süredir beklenen yeni dizinin adı belli oldu. Murat Yıldırım ve Meryem Uzerli‘nin başrollerini paylaşacağı yeni dizinin ismi Cesaret oldu. Eylül ayından itibaren yeni dizi Cesaret Star Tv ekranlarında olacak. Dizi için ünlü oyuncu Ozan Güven’e de teklif gittiği iddia edildi.

Başrollerinde, Muhteşem Yüzyıl dizisiyle adından söz ettiren Meryem Uzerli ve Suskunlar, Asi gibi birçok dizide rol alan Murat Yıldırım’ın rol alacağı dizinin yapımcılığını 03 Prodiksiyon üstleniyor. Uzun zamandır Türkiye piyasasına girmeye çalışan firma en sonunda projeyi hayata geçirmeye başlıyor.

MERYEM UZERLİ’NİN MURAT YILDIRIM İTİRAFI

Fransa’nın Cannes kentinde önümüzdeki aylarda birlikte oynayacağı Murat Yıldırım ile bir araya gelen Meryem Uzerli, geçmişinde hiç bir şeyden pişmanlık duymadığını söyledi. Uzerli, “Ben artık hiçbir şeyden korkmuyorum. Lara’ya bir şey olmasın yeter. Bu sonsuz bir sevgi” dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan ‘Turki Ekstra’ programının son bölümü, Cannes’da bir araya gelen Murat Yıldırım ile Meryem Uzerli ile yapılan röportaja ayrıldı. Sorularını yanıtlayan Meryem Uzerli, geçmişte ‘Suskunlar’ı dizisinde izlediği Murat Yıldırım’ı beğendiğini o tarihte birlikte oynamayı düşündüğünü söyledi. Uzerli, gülerek, “24 saat rol arkadaşım Murat olsun. Yoksa ben oynamam’ diye yalvardım. Sonuçta oldu. Başka biri olsa ölürdüm” diye espri yaptı. Uzerli, Murat Yıldırım’ın ‘Kırımlı’ dizisinin fragmanında Almanca konuşmasında çok küçük aksan bozukluğu gördüğünü ifade etti.meryem-uzerli-murat-yıldırım-5

meryem-uzerli-murat-yıldırım-2