Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Cesur Yürek dizisi 2. bölüm ilk fragman yayınlandı

14.10.2016
A+
A-
Cesur Yürek dizisi 2. bölüm ilk fragman yayınlandı

Show TV’nin Fark Film imzalı,  güçlü oyuncu kadrosu, bol aksiyon ve aşk dolu hikayesiyle ilgi uyandıran yeni dizisi “Cesur Yürek”in ikinci bölüm tanıtım yayınlandı.

Bol aksiyon dolu ilk bölümü ile ekrana gelen “Cesur Yürek”te; Ömer, askerden döndüğünde yaşadığı balıkçı mahallesinde sıra dışı durumlarla karşılaştı. Ailesinin ve arkadaşlarının itibarını, sahip oldukları her şeyi kaybettiğini gören Ömer en büyük destekçisi avukat Berrin ile bu mafya oluşumuna karşı savaş açtı. Ömer’in askerde katıldığı operasyonda derin devletin başı Enver Bey ile tanışması ve bu operasyonda ömür boyu saklaması gereken sır ile hayatı kökünden değişmeye başladı.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI!
İlk bölümüyle bu akşam Show TV ekranlarından izleyiciyle buluşan Cesur Yürek sosyal medyayı salladı.  #CesurYürek etiketiyle sosyal medya mecrası Twitter’da  uzun bir süre TT listesinin başında yer aldı. Aksiyon sahneleri ile göz dolduran Onur Tuna’nın dövüş performansı çok konuşuldu.

Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen “Cesur Yürek”in başrollerinde Onur Tuna, Hüseyin Avni Danyal, Ruveyda Öksüz yer alıyor. Yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu ise Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

“Cesur Yürek”, heyecan dolu yeni bölümü ile 20 Ekim Perşembe saat 20.00’de Show TV’de.