Dolar 32,5540
Euro 34,9597
Altın 2.449,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Çifte Saadet dizisine reyting ayarı

13.02.2016
A+
A-
Çifte Saadet dizisine reyting ayarı

Fox TV’de 2. bölümüyle bu akşam yayınlanacak olan Çifte Saadet dizisi özetsiz ekrana gelecek.

Fox TV’de geçen hafta ilk bölümüyle yayınlanmaya başlayan Fikret Kuşkan, Dolunay Soysert ve Şebnem Bozoklu’nun yer aldığı Çifte Saadet dizisi, reytinglerde parlak bir başlangıç yapamamıştı. Çifte Saadet dizisi ilk bölümüyle reytinglerde Total grubunda 20. AB grubunda ise 11. olmuştu.

Çifte Saadet’in 13 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 2. bölümü ise özetsiz olarak ekrana gelecek. Yapımcılığını Pastel Film’in üstlendiği dizi bu hafta özetsiz bir şekilde, 22:30’a kadar yayınlanacak.

ÇİFTE SAADET 2. BÖLÜM FRAGMANI

ÇİFTE SAADET 2. BÖLÜM KONUSU

Saadet Ailesi’nin, Perihan ve Hülya’yı karşılaştırmama çabası sonuçsuz kalmıştır. Perihan ne olduğunun farkında olmasa da, Hülya için kâbus dolu dakikalar başlamıştır. Beklenen son, erken gerçekleşmiştir.
Metin, Hülya’ya izahı olmayan bu durumu nasıl açıklayacaktır? Neticede yıllar önce öldüğünü düşündüğü eski eşi gelmiştir. Perihan’a ise tekrar evlendiğini söyleyebilecek midir? Her ne kadar tarzları farklı olsa da ailesi için her şeyi yapabilecek iki kadını durdurmak hiç kolay olmayacaktır.
Metin için çember giderek daralmakta, parmağına iki alyans ağır gelmektedir.

ETİKETLER: ,