Dolar 32,5241
Euro 34,7579
Altın 2.493,07
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Ezgi Mola’dan gelinlik için özel sözleşme!

13.03.2015
A+
A-

Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın yeni filmi çok konuşulacak!

Ezgi Mola’dan gelinlik için özel sözleşme!

20 Mart’ta vizyona girecek “Kocan Kadar Konuş” filminin ekibi, önceki gün Çırağan Sarayı’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Şebnem Burcuoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanan, Kıvanç Baruönü’nün yönettiği “Kocan Kadar Konuş” filmi, 20 Mart’ta seyirciyle buluşuyor. Ailesinin artık evlenmesini istediği Efsun’un maceralarını konu alan, Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın başrolü paylaştığı film için önceki gün Çırağan Sarayı’nda basın toplantısı yapıldı. Toplantıya başrol oyuncularının esprileri damga vurdu.

Konuşmasına “Dönüp arkama baktığımda ‘İyi ki bu filmde oynamışım, iyi ki Efsun ben olmuşum’ diyeceğim bir film olacak bu, inanıyorum” sözleriyle başlayan Ezgi Mola, filmde gelinlik giydiğinden bahsetti. Murat Yıldırım o sırada kahkaha atarak lafa girdi: “Her projesinde gelinlik giyen Ezgi Mola! Artık sözleşmeye ekletiyor gelinliği!” Mola, şöyle devam etti: “Patron Mutlu Son İstiyor’da 3 tane giydim hem de. Derin sözleşme vardı!”

EVLİLİK HİÇBİR ŞEYİ ÖLDÜRMEZ
kocan kadar konuş
Ezgi Mola, filmdeki gibi evlenmesi yönünde bir baskı görüp görmediği sorusuna “Bana kimse evlen demiyor. Arada bir ‘Evlenmeyi düşünüyor musun?’ diye soruyorlar ama baskı yapan yok” diye yanıt verdi. Burçin Terzioğlu’yla evliliğini geçtiğimiz aylarda noktalayan Murat Yıldırım ise bu konuda sessiz kalmayı tercih etti. Yıldırım’a, Emre Altuğ’un “Evlilik starlığı bitiriyor” açıklaması hakkında ne düşündüğü soruldu. Oyuncunun yanıtı “Evlilik gibi bir kurum, hiçbir şeyi asla öldürmez. Evlilik farklıdır. İnsan ideolojide öyledir, bu yüzden yadırgayamayız” oldu.